Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Νεο αλμπουμ (το τεταρτο) απο την γκρουπαρα TransAtlantic με τιτλο Kaleidoscope. To αλμπουμ θα κυκλοφορησει στις 27 Ιανουαριου 2014. Πριν λιγο η μπαντα εβγαλε την παρακατω ανακοινωση: Progressive-rock super-group TransΑtlantic, featuring Mike Portnoy, Neal Morse, Roine Stolt and Pete Trewavas will release their brand new fourth studio album ‘Kaleidoscope’ on the 27th January 2014. The track-listing for the forthcoming record is as follows: 1. INTO THE BLUE 2. SHINE 3. BLACK AS THE SKY 4. BEYOND THE SUN 5. KALEIDOSCOPE The band will also embark on a 6-week World Tour that will see them joined once again by Pain Οf Salvation’s Daniel Gildenlöw as a 5th touring member. As part of the extensive tour, the band will also headline the Progressive Nation At Sea 2014 Cruise from the 18th till the 22nd February alongside 22 other leading Prog acts including Adrian Belew Power Trio, Devin Townsend Project, King's X, Anathema, Spock’s Beard and many more. This unique performance will see the band performing a very special encore of classic YES material with the legendary Jon Anderson on vocals. You can find more details on PN14 here: http://www.progressivenationatsea.com Tι αλλο να πουμε? Τα λογια ειναι περιττα. Απλα περιμενουμε την κυκλοφορια του αλμπουμ. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 :o ;D 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Biiiiiiiiiiiiiiiiiiill, δεν νομιζω να μην εχεις ακουσει ακομα τα 3 προηγουμενα, εεε? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Εννοείται πως τα άκουσα και μερικές φορές μου φαινόταν φανταστικό (με την έννοια του μη αληθινού),το πόσο καλοί είναι και το τη μουσικάρα που έχουν γράψει! ;D Αυτή την περίοδο το έχω ρίξει σε Winery Dogs!! 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Ευγε! Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Τσέκαρε φίλε Waterfall-K!!Εγώ ενθουσιάστηκα!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Zuper. ;D Αν και εγω θα το παραγγειλω ετσι κι αλλιως και χωρις να ακουσω νοτα. Αν μετα απο 3 εξαιρετικα αλμπουμς βγαλουν "πατατα", ε τι να πω, χαλαλι τα λεφτα που θα δωσω. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση το αλμπουμ να ειναι μαπα, οχι μ'αυτους τους μουσικους/συνθετες μεσα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Κι εγώ θα το πάρω σίγουρα,τα 3 προηγούμενα albums ήταν καταπληκτικά! + ότι έχω μια αδυναμία στον Portnoy και μιας και πλέον δεν τον απολαμβάνουμε στους Theater... >:( :( More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 ...και μιας και πλέον δεν τον απολαμβάνουμε στους Theater... >:( :(Δεν πειραζει, τoν απολαμβανουμε σε καλυτερες δουλειες imho... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Σίγουρα συνθετικά είναι πιο απελευθερωμένος,αλλά έχει γράψει απίστευτα πράγματα με τη μπάντα που ο ίδιος δημιούργησε και οδήγησε στις μεγάλες τις επιτυχίες,όπως το ''Metropolis pt.2:''Scenes from a Memory'' και το ''Systematic Chaos'' και το ''Train of Thought'',οι οποίοι είναι εξαιρετικοί δίσκοι. Ενώ ο τελευταίος ήταν...... ::) ::) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση