gadget Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Με κάτι τέτοιο θα ήμουνα άρχοντας! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 εγω ειμαι... :) http://superfunk12.com/my-gear/ Μήπως χρειάζεσαι εξώφυλλα για τα album σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 1)Rickenbacker 4001 1974 2)Sunn o))) 300T 3) και τουτο το ασχημο http://deaf-spacker.deviantart.com/art/Volkswagen-Bay-Window-Camper-151021354 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Ένα ζευγάρι χέρια ικανά Μπόλικο χρόνο και όρεξη να χαρτσαλεύω μουσικά όργανα Ένα ακλόνητα σταθερό σύστημα ηχογράφησης. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχώς οι 3 επιλογές είναι πολύ λίγες για να ικανοποιήσει τα πάμπολλα "θέλω" μας… Αυτο με τα "θελω"μας, πως γινεται και οταν τα πω στη γυναικα μου το λιγοτερο θα κοιμηθω στον καναπε... ποτε δεν το καταλαβα... Πειραζει που θελω: -Μια Eric Johnson, -Εναν fender deluxe (της μανας του, οχι reissue) -Και αλλη μια Gibson les paul custom με εβενο κατασκευης του '59 (σαν αυτη που μου εδινε ο δασκαλος και τραβαγα στα live-ακια πιτσιρικας) και μετα απο 20 χρονια θυμηθηκα ΤΙ κρατουσα;;;; Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Αυτο με τα "θελω"μας, πως γινεται και οταν τα πω στη γυναικα μου το λιγοτερο θα κοιμηθω στον καναπε... ποτε δεν το καταλαβα... Σε νιώθω απόλυτα αγαπητέ... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 ένα ταπεινό drumkit έναν Fryette Sig:X άντε, και ένα Axe Fx II Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Σε νιώθω απόλυτα αγαπητέ... ;D ;D ;D Ταλαιπωροι κιθαριστες/ συζυγοι των λαων, ενωθειτε!!!! :) :) :) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 1) Ενα ετοιμο pickguard για στρατ με ενα ζευγαρι kinman P-90 Hx επανω 2) Μια Godin Summit ή μια Washburn Pilsen 3) Εναν καλο λουπαδορο οπωσδηποτε 4) Ενα καλο midi keyboard 5) Εναν marshall dsl 50 6) $$$ για ολα τα παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 1) Yamaha Pacifica 611 / Gibson SG Standard / ή άλλο μεταλοκιθαρόνι 2) Έναν "καλό" ενισχυτή με ένα 12-ιντσο ηχείο / καμπίνα 3) Strymon Mobius 4) Strymon El Cap 5) Hardwire Supernatural 5) Pedaltrain PT-2/3 6) Wampler Euphoria και ίσως και το Plexidrive 7) ένα ηχομονωμένο δωμάτιο για να χαίρομαι όλα τα παραπάνω 8) περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να παίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση