theoctapus Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Έχω ήδη έναν Marshall JVM ;D ;D ;D Αχάριστε ;D ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Αχάριστε ;D ;D Πραγματικά αχάριστος,αλλά τι να κάνουμε,τα όνειρα είναι όνειρα!Αν είναι,ας μην πάρω το Axe FX και ας πάρω ένα rack της Tc Electronic,πχ G-Major 2! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 1. Θα έκανα ένα Isolated booth στο στουντιάκι μου για φωνές και ακουστικά όργανα. 2. 2x Atomic Wedge's για το Axe 3. Μία Mayones Regius 6 ή μία Musicman JP13 Αυτά..... Και το πρώτο μόνο μου φτάνει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Δεν βλέπω μεγάλη ανταπόκριση Τι έγινε? Είστε όλοι πλήρως καλυμμένοι? Σας αρκούν τα μουρα? Εμενα πάντως όχι. Λοιπόν άλλαξα γνώμη. Το μόνο που θέλω ειναι έναν τόνο Brazilian rosewood, και τον φίλο μου τον Νάσο χωρίς υποχρεώσεις, ελεύθερο να δημιουργεί. Άντε, φόρτωστε, και θα ψήσουμε τον yameth (στην επικείμενη μπυροποσια) να χρηματοδοτήσει μια απο τις επιλογές μας. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnfox07 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 1. Μια Gibson sg (Standard η angus young signature αν ειχα κ επιλογη :P ) 2. Studio monitors Και 3. κατι απο εδω: ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Δεν βλέπω μεγάλη ανταπόκριση Τι έγινε? Είστε όλοι πλήρως καλυμμένοι? Σας αρκούν τα μουρα? Εμενα πάντως όχι. Λοιπόν άλλαξα γνώμη. Το μόνο που θέλω ειναι έναν τόνο Brazilian rosewood, και τον φίλο μου τον Νάσο χωρίς υποχρεώσεις, ελεύθερο να δημιουργεί. Άντε, φόρτωστε, και θα ψήσουμε τον yameth (στην επικείμενη μπυροποσια) να χρηματοδοτήσει μια απο τις επιλογές μας. ;D Εγώ που έγραψα,πότε παραλαμβάνω τα αντικείμενά της wish list μου; ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Geodimitri μου τον πήρες τον Mark V, αλλά θα βολευόμουν άααααανετα με τον Lone Star Special ;D. Κι εγώ με τον Lone Star Special ...βολεύτηκα. ;D Θεϊκός! Ενα πράγμα μου λείπει και είναι το δισκοπότηρο που ψάχνω δεκαετίες χωρίς αποτέλεσμα. Μια κιθάρα που να συνδυάζει το playability μιας καλής Les Paul με το twang μιας Fender. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Jackson king V, 24ταστη, έβενο, emg 81/85, original floyd Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 1) Kemper Powerhead και --> http://tinyurl.com/nc9w2j3 2) VHT Fat Bottom 2x12 Λίγα και καλά και ακριβά :P Η αγορά του 1ου θα γίνει σχετικά σύντομα, για το 2ο βλέπουμε! http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Τι έγινε? Είστε όλοι πλήρως καλυμμένοι? εγω ειμαι... :) http://superfunk12.com/my-gear/ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση