panosprog Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Απο το καινουριο αλμπουμ Desolation Rose 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Το κοιταγα χτες σε ενα ενημερωτικο email απ'την InsideOut. Καλα, κι αλλο νεο αλμπουμ? Το τελευταιο τους βγηκε ακριβως ενα χρονο πριν. Δεν μαζευεται ο Stolt, εχει παρει φορα... ;D Ωραιο κομματι btw, σε καποια σημεια μου θυμισε λιγο The Tangent. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Το κοιταγα χτες σε ενα ενημερωτικο email απ'την InsideOut. Καλα, κι αλλο νεο αλμπουμ? Το τελευταιο τους βγηκε ακριβως ενα χρονο πριν. Δεν μαζευεται ο Stolt, εχει παρει φορα... ;D Ωραιο κομματι btw, σε καποια σημεια μου θυμισε λιγο The Tangent. Ο Stolt μάλλον είναι για το prog κάτι αντίστοιχο του Warren Haynes στο ροκ ;D ... Εμένα πάλι η φωνητική γραμμή μου έφερε κάπως θύμησες Kansas... Ωραίο κομμάτι btw. :) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 To αλμπουμ κυκλοφορει στις 28 Οκτωβριου σε 4 versions: μονο CD, διπλο CD (mediabook) και 2LP + 2CD σε μαυρο και κοκκινο χρωμα αντιστοιχα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση