pericles Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Eνα πολυ δυσκολο κομματι απο το group !!!!!!!!υπο βροχη (ο γνωστος βρωμοκαιρος της Αγγλιας !!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Οτι και να πω ειναι λιγο.Παλια η συναυλια αλλα ειναι κατι το απιστευτο. :) Α) ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ GROOVE της μπαντας ,τα απιθανα φωνητικα ,τα σολα πανω σε τεμπο του πιανου,Οι lead φωναρες ,Ο ντραμμερ και η κρουστη σε ταυτοχρονο σολο ....Απο τα πιο δυσκολα κομματια και το απογειωσαν .Δωσε μου Θεε μου ματια να βλεπω και αυτια να ακουω,!!!!!!!!!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Aπο την ιδια συναυλια αλλο ενα κομματι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Master Yoda οι τύποι είναι από τις τεράστιες μπάντες που έβγαλε η Αγγλία. Respect 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Eνα πολυ δυσκολο κομματι απο το group !!!!!!!!υπο βροχη (ο γνωστος βρωμοκαιρος της Αγγλιας !!!) Κομματαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Ακούστε βρε να ανοίξουν τα αυτιά σας ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Και... μαμούσαν από τα τότε. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2013 Τερρυ αγορι μου για κοιτα και ολοκληρη συναυλια που εχω ανεβασει στον ιδιο τομεα(μουσικοι και μπαντες ) Να σου φυγουν τα αυτια απο την ποιοτητα του ηχου (και τα παιξιματα φυσικα )Τα μελη της μπαντας ειναι ακριβως τα ιδια με αυτην που παιζει στο knebworth !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση