johnscorpions Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας θελω να αγορασω πεταλιερα και να ναι σχετικα ευκολοχρηστη τι θα μου προτεινατε?..τωρα δν ξερω αν παιζει ρολο κιθαρα και ενιχυτης που εχω οποτε τα παραθετω απο κιθαρα μια Gibson Explorer και απο ενισχυτη Vox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoyo Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2013 Όσο περισσότερα στοιχεία δώσεις τόσο πιο στοχευμένη απάντηση θα πάρεις. Τι είδος μουσικής παίζεις, γιατί χρήση τη θέλεις, ποιον Vox έχεις, τι budget διαθέτεις, καινούργια ή μεταχειρισμένη, πολλούς διακόπτες (πιθανότατα βαριά και ογκώδης) ή όχι (πρακτική και ίσως χωράει και στην θήκη της κιθάρας σου), κυρίως θες εφφέ ή προσομοιώσεις ενισχυτών και ότι άλλο πιστεύεις μπορεί να φανεί χρήσιμο. Καλύτερα να δώσεις πολλές, ακόμα και άχρηστες πληροφορίες παρά να ρωτάει ο καθένας στα κάθε μηνύματα :-\ Εγώ π.χ. έχω μια Ζοom G9 και μια G2, η μεγάλη μου φάνηκε πολύ εύκολη στη ρύθμιση αλλά και πολύ άβολη μιας και δεν έχω μεγάλο χώρο, οπότε βολέυομαι με τη μικρή η οποία όμως έχει ζόρι στο να βγάλεις ήχο. Σκέψου τι θα χρειάστείς περισσότερο από την πεταλιέρα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 και απο ενισχυτη Vox. Ωραία, τώρα καταλάβαμε ποιον ενισχυτή έχεις ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 αν θες ευχρηστη και αξιόπιστη πεταλιέρα και σε καλά λεφτά δες το θέμα που "αναπτύξαμε" μέχρι προ ημερών, νομίζω λέγονταν "πεταλιέρα ή πεταλάκια" ή κάτι τέτοιο τελως πάντων. Εχω κάνει μία ενδελεχή περιγραφή της boss me70. Επίσης προτείνω και την tonelab ( τη μεγάλη όχι τη μικρή-θεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα το μοντέλο) www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnscorpions Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Συγνωμη για τν παραλειψη ο ενισχυτης ειναι vox valvetronix 50 watt.απο θεμα μουσικης ακουωhard rock blues και θα θελα για περισσοτερα εφε delay κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sils Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Συγνωμη για τν παραλειψη ο ενισχυτης ειναι vox valvetronix 50 watt.απο θεμα μουσικης ακουωhard rock blues και θα θελα για περισσοτερα εφε delay κτλπ. Δαγκωτο boss me 70 πιο ευκολη δεν γινεται......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Δαγκωτο boss me 70 πιο ευκολη δεν γινεται......... Και όμως ...... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμη, έχεις valvetronix και ψάχνεις να αγοράσεις ΚΑΙ... ψηφιακή πεταλιέρα... μόνο για delay / modulation fx...; Τί ακριβώς δεν σου αρέσει στα αντίστοιχα του ενισχυτή σου; Ίσως μπορούμε να προτείνουμε κάτι πιο κοντα στις ανάγκες σου. Γιατί νομίζω ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμη, έχεις valvetronix και ψάχνεις να αγοράσεις ΚΑΙ... ψηφιακή πεταλιέρα... μόνο για delay / modulation fx...; Τί ακριβώς δεν σου αρέσει στα αντίστοιχα του ενισχυτή σου; Ίσως μπορούμε να προτείνουμε κάτι πιο κοντα στις ανάγκες σου. Γιατί νομίζω ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου... Δε σε πιανω..γιατι θα πεταξει τα λεφτα του με πεταλιερα?...υπαρχουν και αψογες μεταχειρισμενες και πολυ φθηνες κιολας για να μην συνυπολογισω οτι η πεταλιερα σε πολλες περιπτωσεις θα αντικαθιστα ολοκληρο το rig την καρφωνεις οπου γουσταρεις και δεν κουβαλας τον ενισχυτη παντου ενω και αν τον κουβαλας και θες διαφορετικους ηχους ενισχυτων παλι σου φαινεται χρησιμη.Ειναι αυτο που λεμε ολα σε ενα νοικοκυρεμενα.Digitech rp1000 απο μενα ;).Ευκολη καλοι ηχοι και λειτουργει και σαν pedalboard αμα θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Δε σε πιανω..γιατι θα πεταξει τα λεφτα του με πεταλιερα?...υπαρχουν και αψογες μεταχειρισμενες και πολυ φθηνες κιολας για να μην συνυπολογισω οτι η πεταλιερα σε πολλες περιπτωσεις θα αντικαθιστα ολοκληρο το rig την καρφωνεις οπου γουσταρεις και δεν κουβαλας τον ενισχυτη παντου ενω και αν τον κουβαλας και θες διαφορετικους ηχους ενισχυτων παλι σου φαινεται χρησιμη.Ειναι αυτο που λεμε ολα σε ενα νοικοκυρεμενα.Digitech rp1000 απο μενα ;).Ευκολη καλοι ηχοι και λειτουργει και σαν pedalboard αμα θες. Χμμμ.... γιατί ψηφιακά εφφέ της σειράς ήδη έχει στον ενισχυτή του. Και δεν διάβασα πουθενά να θέλει να την χρησιμοποιήσει χωρίς τον ενισχυτή του, αυτή είναι υπόθεση δική σου. Σύμφωνοι, τίποτα δεν τον εμποδίζει να το κάνει στο μέλλον, αλλά... δεν διάβασα τίποτα τέτοιο στα προ-απετούμενα που ζητά ο φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση