avalios237 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παίδες, πρόσφατα έκανα αναβάθμιση εξοπλισμού και πήρα το korg pa3x 76 keys και θα ήθελα να δώσω κάπου το παλιό μου keyboard για να μη μου πιάνει χώρο και να μη πάει χαμένο. Είναι το Roland E-600 (το μοντέλο με τα ηχεία) και απλά θα ήθελα αν ξέρει κανείς να μου πεί πόσο θα ήταν ένα λογικό ποσό να ζητήσω για να το δώσω κάπου και αν θα μπορούσα να βρώ να το δώσω κάπου (λόγω παλαιότητας). Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
axilleas30 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα φιλε μου! δεν ξερω αν το εχεις ακομα το οργανο γιατι το μηνυμα σου ειναι 2 μηνων.Δυο φιλοι μου, ειχαν το roland e600 και το πουλησαν και οι δυο.Ο ενας το εδωσε 250 και ο αλλος επειδη ειχε και extra το εδωσε 300.Αυτο εγινε το 2010 και 2011.Μια λογικη τιμη για το συγκεκριμενο οργανο,και αν ειναι σε καλη κατασταση ειναι γυρω στα 250,οχι πιο πανω λογω παλαιοτητας.Βεβαια η αποφαση ειναι δικη σου!! Να'σαι καλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalios237 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε Αχιλλέα σε ευχαριστώ πολύ. Το έχω βγάλει αγγελία το όργανο στα 200€ μαζί με θήκη σκληρή και βάση τύπου "Χ" δώρο αλλά ακόμη κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί. Υπάρχει μεγάλη κρίση και είναι πολύ δύσκολο να πουληθεί το οτιδήποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
axilleas30 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο ειναι αληθεια!ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.Θα το πιστεψεις οτι ημουν ετοιμος να σου στειλω μηνυμα για πληροφοριες;Την αγγελια σου την ειχα δει!και μ'ενδιεφερε,αλλα οταν ειδα οτι εχει προβλημα η οθονη διστασα!Οταν σου εγραψα την τιμη δεν γνωριζα οτι εισαι το ιδιο ατομο.Η τιμη που το δινεις ειναι πολλη καλη.Η οθονη τι προβλημα εχει αν επιτρεπεται;Τωρα τα χριστουγεννα σκεφτομαι ν'αγορασω κατι,ενα δωρο στον εαυτο μου,εχω δει κατι που μ'ενδιαφερει YAMAHA PSR A 1000 στα 350ευρω,αλλα και τα 350 ειναι ενα θεματακι.Παντως μ'ενδιεφερε το οργανακι σου και θα ηθελα καποιες πληροφοριες.Αν θελεις στειλε μου.Να'σαι καλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalios237 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 To organo file Axillea den exei sovaro provlima stin othoni. Apla exoun "kaei" 2 grammes alla afto den epireazei katholou ti leitourgeia tis othonis kai to touch. Kata ta alla einai se eksairetiki katastasi. To dino 200€ giati pira to pa3x kai tha paei xameno. Einai amartia... kai dino kai doro vasi kai ti thiki. To skotono. Exo foto gia na deis ti akrivos exei i othoni. Oti pliroforia thes eimai sti diathesi sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση