Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμενου synthesizer - workstation

ex-ΑΓΓΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 444
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Σας ευχαριστω όλους για τη βοήθεια.. Πάω για mox αν σε 10 μέρες βρω κάτι άλλο η με προβληματίσει κάτι θα επιστρέψω στο Φόρουμ.. Αν οχι.. Πάλι θα επιστρέψω  ;D να σας πω εντυπώσεις από το mox...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι αυτο που ψαχνεις, δεν εχει καμια σχεση με workstation.

Συγνώμη, αλλά το roland g70 δεν έχει σχέση με workstation; Τί δεν έχει το οποίο χαρακτηρίζει ένα workstation;

Η αληθεια ειναι οτι οταν απαντησα νομιζα οτι με ρωταγε ακομα για το Roland VR09. :P Μετα απο λιγο ειδα οτι εγραψε G70 αλλα αφησα το ποστ μου οπως ειναι, γιατι απ'οτι ειδα το G70 ειναι πιο πολυ ενα Performance/Arranger/Clonewheel οργανο παρα ενα workstation με την εννοια που το ξερουμε.

Specs talks, M??gs walks

• Guru

Σε γενικές γραμμές.

Το G-70 είναι workstation με την έννοια ότι εκτός από arranger κλπ, σου παρέχει και ένα πλήρες midi sequencer που μπορείς να γράψεις ότι θες καθώς και να παραμετροποιήσεις αρκετά πράγματα όσον αφορά τους ήχους μέσω του sequencer αλλά και μέσω midi.

Από ήχους, η μηχανή είναι XV/Fantom-X με κάποιους - αρκετούς περιορισμούς θα έλεγα. Επίσης έχεις δυνατότητα επέκτασης ήχων από μιά ποικιλία καρτών SRX. Δεν έχεις δυνατότητα φορτώματος δικών σου δειγμάτων (samples). Εκτός από SMF rec/play, η τελευταία έκδοση παίζει και mp3, αν σε ενδιαφέρει για το live. Ως ποιότητα κατασκευής δεν το συζητάμε, επίσης το κλαβιέ, 76άρι σημείο αναφοράς.

Γειά χαρά και πάλι.

Χθες είδα από κοντά ενα korg m50 και μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου, μου φάνηκε πολύ ψεύτικο και στους ήχους του και στην κατασκευή του.

Γειά χαρά και πάλι.

Χθες είδα από κοντά ενα korg m50 και μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου, μου φάνηκε πολύ ψεύτικο και στους ήχους του και στην κατασκευή του.

Σαν κατασκευή δεν είναι σίγουρα ότι καλύτερο αλλά οι ήχοι είναι ίδιοι με αυτούς του m3, οπότε μάλλον δεν θα σου αρέσει και το m3.

Μη ξεχνάς ότι το m50 είναι μια light έκδοση του m3 που βγήκε το 2008 στα 990ε την στιγμή που το m3 κόστιζε 2,200 οπότε καλό είναι να το συγκρίνεις με όργανα εκείνης της εποχής.

κατα τα άλλα περι ορέξεως....τα έχουμε πει ο ήχος ενός συνθ είναι υποκειμενικό θέμα στα αυτί του καθενός μας διαλέγεις κ πέρνεις.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συμφωνώ φιλε..

Με τον τύπο που είχα βρεί το mox δεν ξέρω τι παίζει.. Δεν απαντάει στις κλείσεις..

Βρήκα ενα fantom x 6 στα,700€ 

Τι λέτε?

Συμφωνώ φιλε..

Με τον τύπο που είχα βρεί το mox δεν ξέρω τι παίζει.. Δεν απαντάει στις κλείσεις..

Βρήκα ενα fantom x 6 στα,700€ 

Τι λέτε?

Εφοσον εισαι πολυ κοντα στην τιμη του mox να το παρεις.Καλο το roland Χ αλλα δεν ειναι τοσο new.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου