Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Γιατί καλέ, αφού ότι πληρώσεις παίρνεις. Δώσεις λίγα θα πάρεις ένα, δώσεις κάτι παραπάνω θα πάρεις δύο κ.ο.κ. Όσα περισσότερα δώσεις, τόσα παραπάνω θα πάρεις,,,,,, όργανα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Αυτο δεν ειναι "οτι πληρωνεις παιρνεις" το οποιο εχει σχεση με την πχιοτιτα, αλλα "οσα πληρωνεις τοσα παιρνεις" που εχει σχεση με την ποσοτητα. :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει τώρα, πες πως είναι το ίδιο. Πληρώνεις λίγα παίρνεις ένα μοντέλο με μία γεννήτρια, πληρώνεις παραπάνω παίρνεις το επόμενο μοντέλο με τις δύο γεννήτριες, πληρώνεις ακόμα παραπάνω παίρνεις το άλλο μοντέλο με τις παραπάνω γεννήτριες. Moog πάντα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Παντα Moog... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει τώρα, πες πως είναι το ίδιο. Πληρώνεις λίγα παίρνεις ένα μοντέλο με μία γεννήτρια, πληρώνεις παραπάνω παίρνεις το επόμενο μοντέλο με τις δύο γεννήτριες, πληρώνεις ακόμα παραπάνω παίρνεις το άλλο μοντέλο με τις παραπάνω γεννήτριες. Moog πάντα ;D Αχαχαχαχα, είπα κι εγώ. Θα την πει τη μαγική λέξη, δε θα την πει... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Αχαχαχαχα, είπα κι εγώ. Θα την πει τη μαγική λέξη, δε θα την πει... ;D Εσύ τι περίμενες να πω; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Εσύ τι περίμενες να πω; ;D Ε, ας έλεγες κανένα Korg Sigma ξέρω γω. Κι αυτό synthie του θεούλη είναι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Ε... δεν είπα πάντως κάτι που έχει σχέση με άλλη εταιρεία ή με... ας πούμε SH-2000 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Κάτι παίζει με τ moog ...αλλά δε ξέρω τι... Θα το βρω όμως... Έχω διαβάσει διάφορα κατά καιρους... Άσχετο.. Τώρα αν θέλω να κάνω σέρβις στην φαντομιτσα? Είμαι καταδικασμένος από την απόσταση... Αν είναι τόσο σημαντικό το σέρβις έχει τουλάχιστον Θεσσαλονίκη τίποτα από τεχνικούς? Η θα είναι όπως πήγα την κιθάρα μου για σεταρισμα και μου την κάνανε χειρότερη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Ακόμα δεν το πήρες, service ψάχνεις; Μιά χαρά είναι το όργανο, δεν παθαίνει τίποτα, αρκεί να το προσέχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση