Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Δυνατότητα επέκτασης με κάρτες SRX για το X και με κάρτες ARX για το G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Δυνατότητα επέκτασης με κάρτες SRX για το X και με κάρτες ARX για το G. Αυτό θα το ανέφερα στα μειονεκτήματα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Αααα..... Καμία διαφορά.... Ίδια είναι... Οι τιμές τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Αυτό θα το ανέφερα στα μειονεκτήματα. ;D ;D ;D ;D Όντως, για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα, όπως επίσης για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα το να μην μπορεί να φορτώσει patches του X στο G. Ειδικά δε, εάν πριν το G είχε το X. Και κάτι άλλο, θεωρώ πως το G έχει καλύτερο control, κατ'εμέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 ;D ;D ;D Όντως, για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα, όπως επίσης για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα το να μην μπορεί να φορτώσει patches του X στο G. Ειδικά δε, εάν πριν το G είχε το X. Και κάτι άλλο, θεωρώ πως το G έχει καλύτερο control, κατ'εμέ. Εγώ έχω να πω ότι το X είναι πολύ καλύτερο... Δεν έχω ιδέα για το G ...αλλά το X είναι καλύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έχω να πω ότι το X είναι πολύ καλύτερο... Δεν έχω ιδέα για το G ...αλλά το X είναι καλύτερο...ο.κ. τέλος, το X είναι καλύτερο.- Edit: Sorry, το X είναι πολύ καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έχω να πω ότι το X είναι πολύ καλύτερο... Δεν έχω ιδέα για το G ...αλλά το X είναι καλύτερο... ο.κ. τέλος, το X είναι καλύτερο.- Edit: Sorry, το X είναι πολύ καλύτερο. Ό,τι αρέσει και ταιριάζει καλύτερα στον καθένα. Για μένα π.χ. το καλύτερο είναι το Korg Kronos X. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Το MIJ ή το MIC ;D ;D ;D Για μένα το καλύτερο είναι αυτό ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Χαχαχαχα... Πλάκα κάνω εννοείται ...είναι το πρώτο workstation που έχω πάρει...οπότε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... Εννοείται πως το G θα είναι καλύτερο... Δε ξέρω αλλά το πιστεύω αυτό που λενε.. "ότι πληρώνεις παίρνεις" ...... ...............FARFISA............... What is this? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δε ξέρω αλλά το πιστεύω αυτό που λενε.. "ότι πληρώνεις παίρνεις"Ννναι....Ας μη το συζητησουμε παλι αυτο γιατι θα ξημερωσουμε εδω. ;D Να ξερεις παντως οτι αυτη η φραση ειναι αναληθης τουλαχιστον κατα το ημισυ και δεν ισχυει παντα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση