cos_dr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 κανει και για ντεκορ στο δεντρο τα χριστουγεννα. αντε καλοριζικο, πραγματικα ενα αξιο όργανο, πολυμορφικό, χρηστικο οροσημο για τον κόσμο των πληκτροφορων Καλόπαιχτο παρε και ενα ζευγαρι γαντια, επιδεσμους κλπ, να σε παίξω και ενα φιλικο sparring xaxaxa OYXAXXAXAXA Με γεια!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 κανει και για ντεκορ στο δεντρο τα χριστουγεννα. αντε καλοριζικο, πραγματικα ενα αξιο όργανο, πολυμορφικό, χρηστικο οροσημο για τον κόσμο των πληκτροφορων Καλόπαιχτο παρε και ενα ζευγαρι γαντια, επιδεσμους κλπ, να σε παίξω και ενα φιλικο sparring xaxaxa OYXAXXAXAXA Με γεια!! χαχαχαχαχα... ;D ευχαριστω φιλε cos .... "Αγορά μεταχειρισμενων γαντιών για sparring" πρέπει να παω να παίξω ... με φωνάζει... κρίμα ειναι ... σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια... μετά από 41 σελίδες έληξε το θεμα Αγορά μεταχειρισμενου synthesizer - workstation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 θα ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες...Ανεβασε τες στο θρεντ "Φωτογραφίες των πλήκτρων μας!", ειναι το πρωτο θεμα στην κατηγορια Keyboards. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Ανεβασε τες στο θρεντ "Φωτογραφίες των πλήκτρων μας!", ειναι το πρωτο θεμα στην κατηγορια Keyboards. Θα ανεβάσω waterfall k... Μπαίνω και εγώ στη λίστα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Έχω λιώσει πραγματικά... Το όργανο είναι απίστευτο.... Δεν υπάρχει περίπτωση να φανταστείς έναν ήχο και να μη μπορέσεις να τον φτιάξεις.... Αυτό ήθελα να πω... μετά από κάνα μήνα πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Έχω λιώσει πραγματικά... Το όργανο είναι απίστευτο.... Δεν υπάρχει περίπτωση να φανταστείς έναν ήχο και να μη μπορέσεις να τον φτιάξεις.... Αυτό ήθελα να πω... μετά από κάνα μήνα πάλι... Μεγειά η φαντομίτσα αδερφέ. Καλώς ήρθες στο club. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 ;D Ψαγμένη φάτσα waterfall... Κυκλοφορεί από ότι είδα στις αγγελίες mox6 ...600€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Και τι να το κανεις τωρα? Αφου αγορασες το Roland. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Μεγειά η φαντομίτσα αδερφέ. Καλώς ήρθες στο club. ;D Ευχαριστώ cyclops... Δε ξέρω τι να πω... Δε μπορώ να διανοηθώ σε τι επίπεδο πρέπει να βρίσκεσαι για να μη σου φτάνουν οι δυνατότητες αυτού του οργάνου ώστε να το πουλήσεις.. Πολλοί μπορεί να μην τις γνωρίζουν κιόλας... Υποθέτω... Εγώ ακόμα ψαχουλευω και βρίσκω συνέχεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση