ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Λοιποοοοον... Μετά από οοοοολη αυτή τη συζήτηση... ΚαΙ τόσο ψάξιμο.... Έγινε η αγορά... Αν δείτε τις τελευταίες αγγελίες στο Noiz θα καταλάβετε τι αγορά έκανα... Πιστεύω είναι καλή επιλογή.. Μιας και ο "mox" μας έκανε λουπες... Σάββατο πρωί μου είπαν θα το έχω.... :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 ..ντοκουμέντα με την παραλαβή θέλουμε.Και καλοπαιγμένο φίλε,να το ευχαριστηθείς. Καλές μουσικές παραγωγές! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ ιδιαιτέρως Κώστας για την βοήθεια σου, όπως και όλα τα παλικάρια που βοήθησαν waterfall k , axtarmas, foxxx, χναρακη... Και τον φίλο μου cos_dr εννοείται.. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Αν δείτε τις τελευταίες αγγελίες στο Noiz θα καταλάβετε τι αγορά έκανα... Δεν μας λες κατευθειαν τι αγορασες τελικα? Δεν ειναι δα και μυστικο της NASA. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Έλα ρε φιλε waterfall δεν είναι και τόσο δύσκολο πρώτο πρώτο είναι στις αγγελίες... Αν και μετά από τόση συζήτηση θα μπορούσε να ήταν μυστικό της NASA.. ROLAND FANTOM X6 ... Με κάποιες + κάρτες srx.. Πιστεύω είναι καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Μεγεια Αγγελε, καλοπαιχτο. ;) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Καλόπαιχτο. Το πήρες σε πάρα πολύ καλή τιμή, τιμή κρίσης θα έλεγα. Ουσιαστικά αγόρασες τις κάρτες και το όργανο το πήρες δώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Καλόπαιχτο. Το πήρες σε πάρα πολύ καλή τιμή, τιμή κρίσης θα έλεγα. Ουσιαστικά αγόρασες τις κάρτες και το όργανο το πήρες δώρο. Ευχαριστώ... Μόλις το είδα κατευθείαν πήρα τηλέφωνο.. Αφού πήρα πριν να ρωτήσω τον Κώστα ..να παρω τη γνώμη του ενώ παρέλειψα να του πω κάποιες λεπτομέρειες ;D ... Και μου είπε χτύπα το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Εεεε.... NOIZ περίμενε να παρω το όργανο στα χέρια μου να ανεβάσω μια φωτογραφία και μετα κλείδωσε το :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Btw, τον ρωτησες γιατι το πουλαει σ'αυτη την τιμη? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση