Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμενου synthesizer - workstation

ex-ΑΓΓΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο το αστειο εφευρημα του "απαγορευεται να συγκρινουμε synths διαφορετικου τυπου" εχει επινοηθει απο καποιους

Από όλους βασικα ;D Δεν εχω ξανακούσει ανθρωπο να συγκρινει VA με rompler. Και δεν το λέω ουτε αρνητικά ουτε θετικα. Είναι η αλήθεια.

Προσωπικα, αρνούμαι να κατανοησω εστω και στο ελάχιστο το σκεπτικο της συγκρισης. Εχοντας παίξει σε απαιτητικά projects, ξέρω ότι κάποια πραγματα, δε γίνονται με το λάθος οργανο.

Σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσα να παίζω ηλεκτρονικά μέρη, με ένα rompler. Το έκανα, και αποφάσισα ότι δε γίνεται...όσα specs και να μου παραθεσει κάποιος, εγω φίλτρα απο Triton σε σοβαρή  δουλεια δεν προκειται να (ξανα)βάλω.

Είναι μια προσωπική γνώμη, αφου δυσκολευομαστε να καταλήξουμε σε καποιες κοινες βασεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 444
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

:o πωωωωωωωωωω το θέλω

Αυτό όλοι το θέλουμε! Άντε πάρε το Mox αφού σαρέσει, να ανοίξουμε και σαμπάνιες, σαν του Φώσκολου σήριαλ κατάντησε το θέμα, η αγωνία στο αποκορύφωμα έφτασε. ;D

Αυτό όλοι το θέλουμε! Άντε πάρε το Mox αφού σαρέσει, να ανοίξουμε και σαμπάνιες, σαν του Φώσκολου σήριαλ κατάντησε το θέμα, η αγωνία στο αποκορύφωμα έφτασε. ;D

Αν δε φτάσω τον αριθμό επεισοδίων της λάμψης σε σελίδες δεν τελειώνει το θέμα...

φίλοι μου όντς τράβηξε πολύ το θέμα... και δεν έχω καταλήξει ακόμα... πιστεύω όμως κάτι σαν το nord με κάποια πιάνα μέσα θα με κάλυπτε... γιατί όπως είπα δε θα χρειαστώ ούτε βιολιά ούτε τρομπέτες ούτε τίποτα..

Nord Wave Synthesizer... κάτι τέτοιο .. ξεφεύγουμε όμως...

απηύδησα παλικάρια...

Εγω σας λεω, εχετε ολοι δικιο , λετε σωστα πραγματα και κακως πατε να βγαλετε τι ειναι το καλυτερο απο τα va rompler sampler analog κλπ.

Μιλατε για τα ιδια συστατικα , ολοκληρωμένα σε καθε οργανο με διαφορετικη προσεγγιση, πλουραλισμο, πρακτικοτητα, ελεγχο, συνδυασμο κλπ. για να καλυψουν διαφορες αναγκες

σε ορισμενα σημεια με μικροανακριβειες αλλα και ταυτοσημες εννοιες που τις αναγετε σε υπερμετρες διαφορες.

Σε ενα αθλημα που το αποτελεσμα προσεγγιζεται απο εκατομμυρια διαφορετικους τροπους και δεν μπορει εκ των πραγματων να υπαρχει αντικειμενικότητα.

Ειστε ολοι σας ΠΑΡΑΦΡΟνεΣ,

και εσυ waterfall ενθουσιωδης που δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω.

και εισαι κολλημενος με το ΜΟΧ που κολλησες και εμενα. χαχα

Peace brothers.

Eγω θα βαλω φιλτρα απο τριτον τα οποια με καταλληλες ρυθμισεις ειναι πολυ καλα. 'Το ξαναπαμε

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Ξεκινάω Μπαλαλάικα.

Και ...οουφφφ....μια χαρά......

Σκέφτομαι πως θα ήμασταν σε συζήτηση σε καφετέρια..

Μας βλέπω για αυτόφορο.

www.sonicspace.gr

Eγω θα βαλω φιλτρα απο τριτον τα οποια με καταλληλες ρυθμισεις ειναι πολυ καλα. 'Το ξαναπαμε

Και καλά θα κάνεις, αν δεν παίζεις ηλεκτρονική μουσική σε μεγάλα και απαιτητικά λάιβ :)

Αν όμως χρειαστεί να ταρακουνήσεις κάποιο μεγάλο venue με synth bass, θα πρότεινα να μην πας με το Triton ;)

Θα βάζατε φίλτρα από yamaha cs6x;

Αν το ακουγα απο κοντα και μου έκανε, γιατι όχι? Το φίλτρο το καταλαβαίνεις σε ήχους με sustain και πλουσιο συχνοτικό περιεχόμενο, όχι σε ενα short decay square μπασο.

Και ανεβαζοντας σε ψηλές τιμές το resonance...

Εκεί ακους τα σκαλοπατάκια και απελπίζεσαι, ή δεν τα ακούς και χαίρεσαι ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου