Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμενου synthesizer - workstation

ex-ΑΓΓΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Τα triton, (ολα τα τριτον) μπορώ να τα χειριστω στο 120% των δυνατοτήτων τους. Ξερω στην πραξη και όχι στη θεωρία τα πάντα γι αυτά.

Μμμ...

Αυτο ενας εμπειρος προγραμματιστης μπορει να το αντισταθμισει σε αρκετο βαθμο, οχι απολυτα αλλα who cares.

Ακριβώς, who cares.

Εγω ακομα και τον κύριο Χναράκη τον σέβομαι, αλλα δεν τον φοβάμαι να το ξερει. χαχαχαχα (ασχετο)

Πάλι εγώ!!!

Δεν υποτιμω κανενα workstation , καθε ενα εχει τις αρετες του και η επιλογη ειναι δυσκολη και προσωπικη υποθεση, ξαναειπωθηκε, δεν ειναι μονο παραμετρος των φαινομενικων δυνατοτητων η των στεγνων specs.

+1

Ομως μεχρι σημερα αν μου ελεγες να καταταξω σε σειρα τις εταιρίες προτίμησης για να παρω κατι σε workstation και να αλλαξω αυτο που δεν θα αλλαζα ποτε., θα σου ελεγα θα επαιρνα korg πρωτα, μετα roland και yamaha θα επαιρνα αναγκαστικα αμα δεν υπήρχαν οι αλλες δυο.

Προσωπική επιλογή. Εγώ πάλι θα έπαιζα ανάλογα την κατηγορία, Roland - Yamaha και τέλος korg πολύ μετά από Kurzweil - Nord κλπ.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 444
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

θα παρω yamaha οταν θα αλλάξω το kawasaki kle μου παντως. λολ

Πιο πολυ με το παραλληρημα ηθελα να αναδειξω το προσωπικο της επιλογής, οχι ΕΙΠΑΜΕ να απαξιωσω τo MOX (και τη yamaha). Ισα ισα, μου κινησες το ενδιαφερον και ειδα πολλα βιντεακια στο youtube και με εντυπωσιασαν πολλά  πραγματα.

και σε πολλα μου θυμισε το psr 550 που εχω χαχαχα

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

ΕΡΏΤΗΣΗ  ¨........¨ πείτε ότι έχω το x7 και παίζω με έναν ήχο φυσικού πιάνου ... μπορώ να του βάλω πχ reverb , delay , chorus και να τον  αποθηκεύσω? η θα είναι τόσο δύσκολο..?

• Guru

ΕΡΏΤΗΣΗ  ¨........¨ πείτε ότι έχω το x7 και παίζω με έναν ήχο φυσικού πιάνου ... μπορώ να του βάλω πχ reverb , delay , chorus και να τον  αποθηκεύσω? η θα είναι τόσο δύσκολο..?

Έχεις να ρωτήσεις κάτι δύσκολο;

• Guru

άνετα δηλαδή

Να αλλάξεις/τροποποιήσεις τα εφφέ σε έναν ήχο (πχ patch) και να τον αποθηκεύσεις, δεν το ρωτάς, αυτό το κάνουν όλα τα synth. Γι'αυτό σου είπα αν έχεις να ρωτήσεις κάτι δύσκολο και το εννοώ.

άνετα δηλαδή?

Ότι και να σκεφτείς ότι θέλεις να κάνεις, το όποιο όργανο της κατηγορίας του x7 θα το κάνει, ότι και να σκεφτείς. Έλα, βάλε τα δυνατά σου και ρώτα κάτι πολύ δύσκολο για να προκαλέσεις τους ειδήμονες να σου απαντήσουν  ;D

Αμα θελω να του μιλησω και να του πω τα προβληματα μου, θα μου απαντάει με καταννόηση και θα με εμψυχώνει? Ενα οργανο της κατηγοριας Χ7 μπορει να το κανει αυτο?

Τα παιδιά μπορεί να τα φερνει απο το σχολείο?

Να βαζει πλυντήριο και να απλώνει τα ρούχα?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου