Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΕΝΤΑΞΕΙ......... Ο.Κ. PLEASE .......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sorry για την παρατήρηση, αλλά έτσι όπως το έγραψες (όχι μόνο εσύ) θα νομίζει κανείς ότι μιλάς για phantom power μικροφώνου - κονσόλας κλπ. Κλαίω από τα γέλοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Παντως στα λεφτα αυτα το Phantom και το Κronos που αναφερθηκαν , ειναι ευκαιριες.Θα'θελε να βρει Kronos με...750€, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε σε 30 χρονια. ;D Το Krome πωλειται, οχι το Kronos. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 να ξερεις οτι απο μεταχειρισμενα εγω αν διαλεγα απο krome η triton classic θα επαιρνα το classic και παλι λαθος εκανα απο κεκτημενη ταχυτητα για το krome, συγνωμη , εχω λιγο υπερκινητικοτητα σημερα, αυτο εννοουσα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Ο κυριος Σιαχαμης στα προηγουμενα του post νομιζω οτι ξεκαθαρισε πολλα πραγματα. Ευχαριστώ παιδί μου. Δεν είναι και λίγα τα 60+ χιλιάρικα € (έχω μετατρέψει και τα των δρχ.)που έχω επενδύσει σε keyboards για να χαίρονται τώρα κάποιοι τις μουσικές τους παραγωγές και τις κάποτε υπέροχες νύκτες τους υπο το φως της σελήνης, της παραλιακής Αθηνών..μέχρι και τα Big Festival Events της άνω Λεστινίτσας. Περασμένα μεγαλεία,διηγώντας τα να κλαίς.(Κάποια έπρεπε να μείνουν στα χέρια μου. >:( :() Ο Πασχάλης Τερζής, μιας και αναφέρθηκε είναι και υπαρκτό πρόσωπο και φίλος και συνάδελφος. Σε ελληνικό νυκτερινό ρεπερτόριο κυρίως με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής show biz. Κωστή μου...εδώ στα Fantom και στα Krome να μείνουμε έτσι; ;D Κάτι άλλα που ανέφερες...ειδικά το Κρόνος στα 700 ευρώ...πιάσε κάνα 2 73άρια. Πάω για Fantom G7...και ο Θεός μαζί μας ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχαχα. ;D πολύ γέλιο έκανα με τα post σας.. Άκουσα ενα βίντεο στο YouTube Yamaha mox8 vs korg krome.. Πείτε εσείς τώρα.. Χωρίς να πω εγώ τη γνώμη μου πιο έχει καλύτερο ήχο? How dose is sound? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Θα σου ελεγα τι του κανει του Krome το MOX και ποσο κατω το παταει και τα κλοτσιδια που του ριχνει σε ολα τα επιπεδα, αλλα δεν στο λεω γιατι καποιοι παλι θα με πουν προκατειλημμενο... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Πάλι εμάς ρωτάς. Αφού το βίντεο είναι που είναι μαλακωδώς στημένο.Απλά δείχνει πως ακούγονται. Το Yamaha μου αρέσει. Οπτικά είναι χάλια. Πολύ χάλια..αν θα έπαιζα με αυτό, θα έπαιζα με τα μάτια κλειστά..και γυαλιά ηλίου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχα.. Ξύλο θα παίξουν τα synths? Εμένα πάλι μου άρεσε το korg πιο πολύ.. Αλλά τώρα είναι κοροϊδία ,τι σύγκριση μπορείς να κάνεις με το να τα βάλεις δίπλα,δίπλα... καταρχήν δεν πιστεύω ότι παίζουν τους ίδιους ήχους ταυτόχρονα.. Αλλα εφέ έχει το ένα και,άλλα το άλλο.. Αλλά στο βίντεο πιο πολύ μ'άρεσε το krome.. Από που βρήκες τη ν αγγελία στο Facebook? Έψαξα και δε βρήκα λογαριασμό με αγγελίες στο fb.. Μου στέλνεις το link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 https://www.facebook.com/pasxaliste?fref=ts Επικοινώνησε μαζί του. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2013 εχει μπερδευτει το θεμα μου φαινεται. Εχουμε χασει το θεμα τι θελει ο ανθρωπος για να κανει τη δουλεια του και τωρα θα πρεπει να αρχισουμε να συγκρινουμε ηχο προς ηχο και κατηγορια προς κατηγορια για να αποδειξουμε πιο ειναι το καλυτερο overall η σε τι συγκεκριμενα. Εγω θελω να δω ενα βιντεο που το mox δερνει το krome σε motion pads και γενικοτερα pads και sound effecs , delays και συνδυασμους εφφε και arpagiator. δεν εχουν το ιδιο στησιμο στα preset οποτε το πιο υπερτερει του αλλου ειναι υποκειμενικο, εξαρταται πιο preset. να σου ποσταρω και εγω μερικα βιντεακια απο τα kronos, triton extreme και να μου βαλεις αντιστοιχα αν βρεις της yamaha η μην πας μακρια να κατσω να σου φτιαξω 2-3 pads στο triton le και να στα παιξω και φερε μου ενα yamaha και φτιαξε αναλογα ετσι χυμα, μονο το αντιστοιχο οργανο ετσι, παρε οποιο yamaha θες και τοτε θα δεις τι μπορει να κανει η yamaha στην korg. Θα τους ριξει τοσο ξυλο το tritonaki μου που θα το τυλιξουν και θα παρουν και για το σπιτι χααχαχα θα τα φτιαξω γιατι μου τη βαρεσε να στα ποσταρω εδω, σε αυτο το τοπικ φερε τα yamaha σου να αναμετρηθουμε και ο θεος αν βλεπει ας βοηθησει το νικητη!!! Εχω κεφια σημερα , μην με παρεξηγεις λολ Θα λενε , μια απλη ερωτηση για αγορα synth που κατεληξε σε τραγωδια lol Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση