cos_dr Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 και εγω τι ειμαι, το πειραματόζωο? χαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 manosx είδες το βίντεο που έχω βάλει στην αρχή? Είναι ενα παράδειγμα της μουσικής Που θέλω να κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Επειδή δεν έχω καταλάβει... μιλάτε για το Nord2x ; H φωτό που είδα πριν από 2 σελίδες ήταν αυτού, νομίζω... Παρεπιπτόντως, στο θρεντ που είχες ανοίξει πριν από μερικές μέρες για ένα αμιγώς ψηφιακό πλήκτρο είχα ξεχάσει εντελώς να αναφέρω τα Nord (και το κλασσικό Virus), των οποίων είμαι ένθερμος υποστηρικτής. Αν και το 2x είναι virtual analog και με καρδιά ψηφιακή, όχι όμως με ψηφιακό concept όπως αντιλήφθηκα ότι έψαχνες. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Τωρα θυμηθηκα , σου εδωσα την απαντηση για το παραδειγμα εγω προσωπικα στο post #177 και η απαντηση μου ισχυει. την μουσικη αυτη μπορεις να την προσεγγισεις 1. απο ενα workstation-sampler (κατα προτιμηση) της korg, roland, yamaha, kurzweil κλπ αυτονομα. 2. με ενα workstation ας μην εχει sampler 3. Με ενα workstation και την βοηθεια του pc- για ηχογραφηση - editing και προσθηκες virtual intruments με το καταλληλο sofware 4. Με ενα υπολογιστή μονο , με το DAW σου και καποια vst και ενα midi controller και καρτα ηχου κλπ 5. Με ενα syntesizer και ενα daw και ορεξη να γραφεις πολλα καναλια απο πολλα patches που θα φτιαχνεις και θα τα μιξαρεις στο daw. (Ξεχασα κατι? μπορει, σε γενικες γραμμες τα εχω πιασει) Με οποιον τροπο και να επιλεξεις θα πρεπει να εχεις τις αναλογες γνωσεις στην θεωρια μουσικης, στην εκτελεση, στον χειρισμο παραμετρων , το editing , το mixing κπλ Eγω θα σου προτεινα να πας σε workstation, ενα συνθεσαιζερ θα ειναι αχρηστο για εσενα γιατι δεν εχεις γνωσεις απο οτι φαινεται για να εμβαθυνεις στους ηχους ωστε να τους κατασκευαζεις ωστε να ακουγονται ετσι . Τα ετοιματζιδικα πραγματα θα σε βοηθησουν , η δομη θα σε κατευθυνει καλυτερα και θα σε βαλει στην λογικη της ολοκληρωμενης δουλειας και αμα τα καταφερεις σε ενα compact οργανο, μετα θα καταλαβεις τις αναγκες σου και θα αρχισεις να επεκτεινεσαι πολυ εξειδικευμενα στα διαφορα μερη που το rombler οπως σου λενε δεν θα σε καλυπτει, κατι που μπορει να μην γινει και ποτε. Αυτο το κομματι που λες θα το φτιαξεις με το G7 και το MOX στο ξαναπα, αυτουσια αν προσπαθησεις και μπορεις. Εγω θα το εκανα για πλακα, θα το ξεκιναγα τωρα και σε κανα 2 ωριτσες για να το σενιαρω θα το ποσταρα. (ε, να μην κανω και το κομματι μου?) λολ ετοιμο στο μυαλο μου εννοειται, οχι για την ιδεα για την συνθεση και την ενορχηστωση κλπ 2 ωρες. Λεμε οπως το ακουω τωρα και να ειχα μπροστα μου το G7 (ψψψψψψψ παιχτρονι ο cos_dr) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 H φωτό που είδα πριν από 2 σελίδες ήταν αυτού, νομίζω... Παρεπιπτόντως, στο θρεντ που είχες ανοίξει πριν από μερικές μέρες για ένα αμιγώς ψηφιακό πλήκτρο είχα ξεχάσει εντελώς να αναφέρω τα Nord (και το κλασσικό Virus), των οποίων είμαι ένθερμος υποστηρικτής. Αν και το 2x είναι virtual analog και με καρδιά ψηφιακή, όχι όμως με ψηφιακό concept όπως αντιλήφθηκα ότι έψαχνες. Σωστή εκτίμηση εκ' μέρους σου. Εν' τούτοις και ελλείψει καλών σύγχρονων λύσεων στο concept που έψαχνα, εδώ και μέρες εξετάζω τα nord και τα access. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Δε ξέρω πως είναι τα ετοιματσιδικα φιλε μου.. Πάντος στην πεταλιερα που είχα,ποτέ δε χρησιμοποιούσα τους έτοιμους ήχους.. Ποτέ όμως.. Έπαιρνα έναν ήχο καθαρής ακουστικής κιθάρας και τον έκανα μετά όπως ήθελα εγώ... Οπότε.... Παραθέτω και κάποια έργα μου.. Χαχαχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Όλοι οι ήχοι είναι φτιαγμένοιαπό μένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 δεν το εθεσα το ετοιματζιδικα οπως το αντιληφθηκες, υπαρχει διαμορφωση στους συνθ ηχους του workstation αρκετα πλουσια αλλα οχι τοσο οσο του καθαροαιμου συνθ να στο πω λαϊκα. Θα σε καλυψει το G7. Ωραιο το requiem, αντε, να προσθεσεις και πληκτρα στις δημιουργιες σου. Ωραιο κομμάτι , δικο σου είναι ε?, εσυ επρεπε να φτιαχνεις για ταινιες soundtracks ( χαχα) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 manosx είδες το βίντεο που έχω βάλει στην αρχή? Είναι ενα παράδειγμα της μουσικής Που θέλω να κάνω... Το θέμα δεν είναι τι μουσική θέλεις να κάνεις, διότι αν είναι εκεί το πρόβλημά σου, τότε μην πάρεις ΚΑΝΕΝΑ synth, υπάρχει άφθονο ακόμα και δωρεάν software να την βγάλεις μια χαρά για ότι μουσική θέλεις. Άλλο όμως φτιάχνω μουσική, και άλλο φτιάχνω δικούς μου ήχους, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το Nord ας πούμε ΔΕΝ κάνει για να φτιάξεις δικιά σου μουσική, άντε το πολύ κάνα trance, κάνει όμως μια χαρά για να φτιάξεις δικούς σου ήχους. Το τι μουσική θα φτιάξεις εξαρτάται από το cubase. Το synth που θα πάρεις θα έχει το ρόλο πηγής ήχου. Σε ενδιαφέρει να είναι top σε συνθετικούς ήχους, με ευκολία χρήσης, ή θέλεις να έχει ήχους "απόλα", με ντραμς, πιάνα, τρομπόνια, ακορντεόν και γκάιντες; Αν θες το πρώτο nord, αν θες το δεύτερο mox, και ΤΕΛΟΣ, ΝΙΑ ΝΙΑ στα έκανα, πιο απλό πεθαίνεις ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 δεν το εθεσα το ετοιματζιδικα οπως το αντιληφθηκες, υπαρχει διαμορφωση στους συνθ ηχους του workstation αρκετα πλουσια αλλα οχι τοσο οσο του καθαροαιμου συνθ να στο πω λαϊκα. Θα σε καλυψει το G7. Ωραιο το requiem, αντε, να προσθεσεις και πληκτρα στις δημιουργιες σου. Ωραιο κομμάτι , δικο σου είναι ε?, εσυ επρεπε να φτιαχνεις για ταινιες soundtracks ( χαχα) ........................................... Να φανταστώ εννοείς το x7 ? Έριξα μια ματιά στα access virus indigo και πιστεύω ότι αν πέρα από το workstation έχεις και το indigo είσαι άρχοντας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση