ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 ΤΕΕΕΕΕΛΟΣ....το κοντέρ πλέον δείχνει 000001 και το ενα αντιστοιχεί σε ενα όργανο. Παλικάρια του noiz ήρθε η στιγμή να σας,πω ότι κατέληξα σε κάποιο... Αν πρώτα συνεννοηθω με τον τύπο που έχει την αγγελία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 ε... δινει πολλά πράγματι. Ειναι εντυπωσιακο που αντικαθιστα την καρτα ηχου σε αυτη την κατηγορια. Εχει πολλες εφαρμογες και για εμενα προσωπικες, οταν παω στο εξοχικο και δεν θελω να κουβαλαω την καρτα ηχου, και αμα περναει και το total mix απο το audio out του οργανου μαζι με τα vst, τωρα ψηνομαι και εγώ, γιατι παιρνεις το λαπτοπ με αυτο μαζι και εκλεισες. Τελικα μου εκανε καλο και εμενα το αρθρο. Θα παω να το δω αμα κατεβω κεντρο και απο κοντα, δεν το εχω δει. θα δω τα specs του audio interface. Εχει δρομολογημενα και τα transport controls.......... με το sonar θα συνεργαζεται? σιγουρα. Ρε τον ατιμο τον καταρραχτη, με εβαλε στην πριζα, Ειναι πειρασμος τωρα για τα λεφτα του. Ενταξει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 ε... δινει πολλά πράγματι. Ειναι εντυπωσιακο που αντικαθιστα την καρτα ηχου σε αυτη την κατηγορια. Εχει πολλες εφαρμογες και για εμενα προσωπικες, οταν παω στο εξοχικο και δεν θελω να κουβαλαω την καρτα ηχου, και αμα περναει και το total mix απο το audio out του οργανου μαζι με τα vst, τωρα ψηνομαι και εγώ, γιατι παιρνεις το λαπτοπ με αυτο μαζι και εκλεισες. Τελικα μου εκανε καλο και εμενα το αρθρο. Θα παω να το δω αμα κατεβω κεντρο και απο κοντα, δεν το εχω δει. θα δω τα specs του audio interface. Εχει δρομολογημενα και τα transport controls.......... με το sonar θα συνεργαζεται? σιγουρα. Ρε τον ατιμο τον καταρραχτη, με εβαλε στην πριζα, Ειναι πειρασμος τωρα για τα λεφτα του. Ενταξει. Αντε με το καλο αλλος εψαχνε αλλος θα αγορασει ;D ;D ;D Αγγελε κοιτα τι ζημιες εκανες τον εκαψες τον φιλο μου 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Φιλε μου foxxx.. Εγώ θα σας δείξω με φοτο πιο πήρα τελικά... Η μεγάλη μέρα έφτασε.. Η μέρα κρίσης έφτασε Schwarzenegger τρέχα να κρυφτείς... Έρχεται ο Robert Patrick με workstation.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Αν το Nord Lead 2 "σκοτώνει" στη συνθεση ηχου, το ΜΟΧ "σκοτώνει" x1.000.000, Α ναι ε; Ωραία τότε, για να βάλουμε ένα LFO στην PWM και ένα φακελάκι στην FM... Αχ ξέχασα είναι rompler ;D Καταδικασμένο σε στατικές κυμματομορφές, που του δίνουν τον κλασσικό πλαστικό ήχο... αλλά δεν πειράζει, έχει 50 διαφορετικά φίλτρα, για να δούμε... ΑΧ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ;D ;D ;D Ποιο πολλά σκαλιά και από ταινία του Χίτσκοκ, χάλι μαύρο, sweep με πολύ resonance ούτε για πλάκα ;D Αν του βγάλεις δε τα εφέ, είναι να το κλαίνε οι ρέγγες ;D Για κάνα πιανάκι καλό είναι, στους synth ήχους το τρώει το Nord για πρωινό και φτύνει και τα κουκούτσια... Αλλά δεν πειράζει, είναι του 2012 και έχει 8 ταυτόχρονα oscillators ... Όσα και το Nord δηλαδή ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Ότι και αν γίνει μην βάλετε LFO στην PWM ... Τι είναι αυτά ρε παλικάρια... ? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 να σας πω. Ειναι θεμα εξοπλισμου, αλλα ειναι και θεμα μουσικου τι θα βγαλει απο ενα οργανο ειτε ειναι rompler, αναλογικο, ψηφιακο , ντουμπλεγιον συστημα, ακομα και γεννητρια και αν θα κανει επιτυχιες. Πολυ το ψαχνουμε καμμια φορα και χανουμε την ουσια. Τωρα μολις εκανα και χωροταξικη ανακαινιση στο setup μου μουχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Ότι και αν γίνει μην βάλετε LFO στην PWM ... Τι είναι αυτά ρε παλικάρια... ? ;D Καλό κουράγιο ;D Έχεις μπροστά σου ανάβαση ;D Και όσο σκέφτομαι ότι παίζει να την ανέβεις με σελιδίτσες και μενουδάκια, μου σηκώνεται η τρίχα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Καλό κουράγιο ;D Έχεις μπροστά σου ανάβαση ;D Και όσο σκέφτομαι ότι παίζει να την ανέβεις με σελιδίτσες και μενουδάκια, μου σηκώνεται η τρίχα ;D Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς φιλε μου... Αν εννοούμε το ίδιο δε με πειράζει εμένα αυτό γιατί δε θα έχω την πίεση του χρόνου μιας και θα το χρησιμοποιώ σε home studio... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς φιλε μου... Αν εννοούμε το ίδιο δε με πειράζει εμένα αυτό γιατί δε θα έχω την πίεση του χρόνου μιας και θα το χρησιμοποιώ σε home studio... Μα δεν είναι θέμα πίεσης χρόνου, αλλά θέμα εργονομίας. Κοίτα ας πούμε το mox Από όλα αυτά τα κουμπάκια, πόσα εφορούν τη σύνθεση ήχου; Να σου πω; ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΚΤΩ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΑ!!! Τα άλλα όλα τα κουμπάκια, που τα χρυσοπληρώνεις, αφορούν εφέ, transport, part selection και γενικά λειτουργίες που εσύ θα κάνεις στο cubase. Πάμε στο Nord τώρα: Εδώ φίλε μου δεν έχεις ΚΑΝ οθόνη, τι να την κάνεις; Όλη η μηχανή σύνθεσης είναι στα χέρια σου, ΟΛΑ αυτά τα κουμπάκια αφορούν ΣΥΝΘΕΣΗ ΗΧΟΥ, και όχι... play και mute... Αν λοιπόν θες να κάνεις ήχους θα πάρεις synth διότι φίλε μου, ας πούμε το να ρυθμίσεις ταυτόχρονα τα envelopes φίλτρου και ενισχυτή θα σου επιτρέψει να βρεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θες, αν είναι να μπαίνεις σε μενού για να το κάνεις χ*σε μέσα, καληνύχτα και έφεξε, και θα είναι γρήγορα τα envelopes ή θα είναι κλασσικά ρομπλερίστικα και δε θα μπιστάει το συνθ με τίποτα; ΑΥΤΑ είναι τα βασικά, όχι πόσα... φίλτρα σου δίνει, αλλά αν ο άλλος ακούει με τα specs καληνύχτα... Τέλος πάντων, λογικά μικρός είσαι, αφού λες ότι δε σε πειράζει να παιδευτείς παιδέψου, έτσι και αλλιώς αφού θα μπλέξεις με rompler στο τέλος στο layering και στα εφέ θα καταλήξεις για να βγάλεις ήχο της προκοπής, οπότε όλα αυτά θα σου φαντάζουν μακρινή ανάμνηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση