ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Cos dr σ,αυτά μη με φοβάσαι έχω πάρει μέρος σε αγώνες moto cross σε αρδα καστανιές, τυχερό και Λιτόχωρο... Είχα αρκετά μηχανάκια... Ο τύπος που βρήκε το profile μου στο fb ίσως είδε και φοτο.... Όπα τώρα περάσαμε στους καπνούς.. Φλαντζα πρέπει να είναι.. Δε περίμενα να έχω τα χρήματα και να ψάχνω να βρω τόσο καιρώ τι να παρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Αν πάντως σκοπεύεις να δουλεύεις σε υπολογιστή, και ειδικά αν δεν έχεις κάρτα ήχου, το MOX είναι μονόδρομος. Αν όμως σκοπεύεις να δουλεύεις μόνο πάνω στο όργανο, τότε καλύτερα κάτι με μεγάλη οθόνη, πχ Fantom. Απλά αν μπορείς δοκίμασέ το πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 500 σελίδες? Εντάξει... Φανταστείτε πόσος κόσμος θα βοηθηθεί μέσα απ αυτό το φόρουμ και πόσος θα καεί ταυτόχρονα... Θα φτιάχνω τους ήχους πάνω στο workstation και θα ηχογραφω σε pc φίλος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Αρχίζει και πετάει τώρα σπίθες το κεφάλι μου... Ηρεμια, θετικη σκεψη και ιεραρχηση των "θελω" σου, και ολα θα πανε καλα. Βαλε κι ενα αλμπουμ του Kitaro στο CD player να παιζει, το "Silk Road IV" για παραδειγμα, βοηθαει... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Θα φτιάχνω τους ήχους πάνω στο workstation και θα ηχογραφω σε pc φίλος.... Ναι εντάξει, αλλά το PC θα το χρησιμοποιείς σαν sequencer; Επίσης, θα το χρησιμοποιείς σαν editor; Διότι τα workstation δεν είναι φτιαγμένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να φτιάχνεις ήχους όπως τα synthesizer, τα περισσότερα είναι φτιαγμένα για να κάνεις ενορχηστρώσεις. Οπότε το PC editor βολεύει πολύ, όπως φυσικά και το PC sequencer. Οπότε, αν αξιοποιήσεις το PC για να φτιάχνεις ήχους και ενορχηστρώσεις, πάρε MOX. Διαφορετικά fantom, τόσο απλά ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Ναι εντάξει, αλλά το PC θα το χρησιμοποιείς σαν sequencer; Επίσης, θα το χρησιμοποιείς σαν editor; Διότι τα workstation δεν είναι φτιαγμένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να φτιάχνεις ήχους όπως τα synthesizer, τα περισσότερα είναι φτιαγμένα για να κάνεις ενορχηστρώσεις. Οπότε το PC editor βολεύει πολύ, όπως φυσικά και το PC sequencer. Οπότε, αν αξιοποιήσεις το PC για να φτιάχνεις ήχους και ενορχηστρώσεις, πάρε MOX. Διαφορετικά fantom, τόσο απλά ;) Όπα τώρα με έβαλες σε δίλημμα πραγματικά "τώρα θα λέει ο waterfall οοοοχι τη γα........με" φίλε μου θα έχω το pc μου και το cubase ... Θέλω εξολοκλήρου να φτιάχνω ήχους πάνω στο synth... Δε θέλω να χρησιμοποιώ πχ βιολιά κτλ έτοιμα... Δεν έχω κάρτα ήχου φίλος..μάλλον έχω μία αλλά είναι απάτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Όπα τώρα με έβαλες σε δίλημμα πραγματικά "τώρα θα λέει ο waterfall οοοοχι τη γα........με" φίλε μου θα έχω το pc μου και το cubase ... Θέλω εξολοκλήρου να φτιάχνω ήχους πάνω στο synth... Δε θέλω να χρησιμοποιώ πχ βιολιά κτλ έτοιμα... Ωραία, κοίτα αυτό το βίντεο: Οπως βλέπεις, το mox μπορείς να το ελέγξεις μέσα από το cubase, δηλαδή τους ήχους του Mox μπορείς να τους φτιάξεις μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, και μάλιστα μέσα από το cubase. Οπότε αυτόματα το πλεονέκτημα του Fantom με την μεγάλη οθόνη εξαφανίζεται. Για απλό edit των ήχων, το κάνεις και με τα Knobs, αν θέλεις όμως λεπτομέρειες είναι σωτηρία το editor, γιατί αλλιώς μπαίνεις σε μενού και παραμενού, δε μιλάμε άλλωστε για Nord lead εδώ αλλά για workstation. Αν λοιπόν σκοπεύεις τα κομμάτια που θα φτιάχνεις να τα φτιάχνεις στο cubase, και να αξιοποιείς και την οθόνη και το ποντίκι για να ρυθμίζεις λεπτομερώς το synth, τότε για μενα Mox και ξερο ψωμί, ΕΙΔΙΚΑ αν δεν έχεις κάρτα ήχου, γιατί δουλεύει και σαν κάρτα ήχου. Αν όμως τα κομμάτια που θα φτιάχνεις, θα τα φτιάχνεις ΜΟΝΟ με το synth, τότε fantom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή πιστεύεις ότι θα μου έκανε τη δουλειά και το nord lead? Γιατί το είχα παρακολουθήσει και μου άρεσαν οι ήχοι του...δεν ξέρω τώρα αν έχει πιάνα και γενικά τέτοιους κλασικούς ήχους... Δε θα χρησιμοποιώ βιολιά τρομπετες κτλ παρά μόνο drum.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Οχι, το nord lead δεν έχει πιάνα και τέτοια, είναι φτιαγμένο για να κατασκευάζεις ΣΥΝΘ ήχους και ΜΟΝΟ για αυτό, αλλά στη σύνθεση ήχου ΣΚΟΤΩΝΕΙ. Για μένα, όποιος δουλεύει σε υπολογιστή, δεν έχει ανάγκη από hardware synth ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αν το synth αυτό είναι ΙΔΑΝΙΚΟ για κατασκευή ήχων όπως το Nord lead. Διαφορετικά, αν είναι να παίζεις με το ποντίκι, βάζεις ένα software που έχει καλύτερο ήχο. Ομως, το MOX έχει πολλά πλεονεκτήματα, γιατί είναι κάρτα ήχου και controller μαζί με cubase lite, δηλαδή μάνι μάνι 4-5 κατοστάρικα αξία μόνο αυτά. Βαλε που θα έχεις και καλούς ήχους yamaha, βάλε που είναι αυτόνομο για να μην ανοιγεις συνέχεια PC για να παίξεις, το παίρνεις και Live, συμφέρει. Αλλά για να φτιάχνεις μόνο ήχους, όχι για μένα δε συμφέρει γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση