Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμενου synthesizer - workstation

ex-ΑΓΓΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 444
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Φίλε πάρε μια γεύση για να δεις τι ήχους θέλω να έχω..

Το video που ανέβασες έχεις pads και soundscapes. Πολλά λογής τέτοια έχουν όλα τα workstation και άλλα τόσα μπορείς να ετοιμάσεις.

Krome που το είδες?

Από Facebook.

Πασχάλης Τερζής

Τιμή 750. Άριστη κατάσταση!!!!!

Korg Krome 61 Keys

Τηλ:6973671865

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το video που ανέβασες έχεις pads και soundscapes. Πολλά λογής τέτοια έχουν όλα τα workstation και άλλα τόσα μπορείς να ετοιμάσεις.

Από Facebook.

Πασχάλης Τερζής

Τιμή 750. Άριστη κατάσταση!!!!!

Korg Krome 61 Keys

Τηλ:6973671865

Να σε θυμήσω, είχε κωλοκαιρο τη μερα που σε γνωωωρισαααα

Δεν ειναι ο γνωστος Τερζης, και δεν ειναι παρατσουκλι. Ειναι το πραγματικο του ονομα, μου το εχει πει ο ιδιος πριν κατι μηνες σε ενα email. ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

@ siachamis Τα korg workstations μεσω sequencer :-) με συνδυασμους των λειτουργιων του RTPP, que list αλλα και του διπλου πολυφωνικου arpegiator, των real time knobs

Τhe Great Keyboardists Forum Wars have their great WArLorD.

Cos_dr (whooooooooaaaarrr!!!!)

Παντως το παραδειγμα που εθεσες περα απο την πλακα οτι θελεις να φτιαξεις νομιζω οτι φτιαχνεται ανετα με τα workstation και των 3 εταιριων, οποιο και να διαλεξεις , φυσικα αν κατεχεις τις αναλογες δεξιοτητες.

Ο κυριος Σιαχαμης στα προηγουμενα του post νομιζω οτι ξεκαθαρισε πολλα πραγματα.

Παντως στα λεφτα αυτα το Phantom και το Κronos που αναφερθηκαν , ειναι ευκαιριες.

Αμα δεν τα καταφερεις Αγγελε να φτιαξεις κομματια αναλογα με αυτο που εδωσες ως παραδειγμα, με οποιοδηποτε των  εταιριων απο αυτα που προτάθηκαν  δεν θα φταινε αυτα, θα φταις εσύ μετα να το ξέρεις. lol

Παντως ενα korg triton classic μεταχειρισμενο και με κανα καλο multisample πιανου περασμενο extra θα σου εκανε πιστευω και τα δινουν σε καλες τιμες, αρκει να ειναι σε καλη κατάσταση, πανω στις ισοσταθμισεις και τα εφφε της πληθωρας των preset αν αλλαξεις οποιοδηποτε απο τα 8 parts τους με αλλους ηχους, φτιαχνεις και χωρις γνωσεις καινουρια απιθανα pads και soundscapes αλλα και motion pads με την βοηθεια των 2 arpegiator και μαλιστα αν τα ριξεις απευθειας στο sequencer μπορεις να εχεις 16 parts που μπορουν να δρομολογηθουν στα effe με ανεξαρτητες ρυθμισεις και και και και πολλα αλλα που πιθανων να μην τα ξερεις τωρα αλλα οταν τα μαθεις.

Αναλογα λειτουργουν και τα αλλα workstation αλλα στα korg εγω εβρισκα μια αμεσότητα στα μενου για αυτες τις χρησεις.

Μπορει να αδικω τα αλλα αλλα δεν θα μιλαγα, θα κρατουσα το στομα μου κλειστο αν δεν ειχα δουλεψει και με αλλα. Δεν τα κατειχα ολα αυτα, αλλα επειδη ειμαι κοινωνικος τα εχω δουλεψει σε φιλους πληκτραδες.

Πολλα ειπα, το βουλωνω, αλλα ειμαι μονος και δεν εχω -παρεα αυτη τη στιγμη

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

• Guru

Παντως στα λεφτα αυτα το Phantom και το Κronos που αναφερθηκαν , ειναι ευκαιριες.

Ποιό είναι αυτό;

ναι το γραφω phantom ενω ειναι fantom , το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα.

Σε παρακαλώ Θεέ, συγχώρεσε με, δεν ειμαι αξιος ουτε να γλυψω εκει που πατας...

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου