Προς το περιεχόμενο

David Byrne: 'The internet will suck all creative content out of the world'

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 365
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μπορείς να τον κάνεις λίγο μεγαλύτερο;;;;  ;D ;D ;D

Μπορω, αλλα μετα θα δυσκολευτει ο αγοραστης στη μεταφορα. Νομιζω οτι το συγκεκριμενο μεγεθος ειναι το ιδανικο. 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθολου.Επειδη προφανως εσυ πχ θεωρεις οτι ο Cage ειναι καποιος αυτο δεν σημαινει οτι το βιντεο ηταν κατι αλλο απο 4.33 λεπτα σιωπης...και εδω ειναι το λαθος...αν δεν ηξερες για τον Cage πχ η οτι αυτο ειναι...εργο του και καποιος σου εβαζε να ακουσεις το αριστουργημα...θα του ελεγες.."χαλασμενο ειναι ρε φιλε δεν παιζει." Τωρα που ξερεις οτι ειναι του Cage.....αρχιζουν οι κωλοτουμπες..."μμμ πραγματικα πολυ ψαγμενη δηλωση" "ο εκκωφαντικος ηχος της σιωπης τι καλλιτεχναρα τελικα αυτος ο Cage" κτλ κτλ κτλ...

από κινηματογράφο να υποθέσω ότι βλέπεις Σβατσενέγκερ και Τζάκ Νόρρις, έτσι;

Γιατι ωρε Μustafank, εσυ δεν βλεπεις Arny? ???

Ναι, αλλά δε βγάζω τον Αγγελόπουλο Φώσκολο

Εχω την εντυπωση παντως οτι σε φορουμ για επιπλα τηλεορασης λιγοτερο ισοπεδωτικες απόψεις θα ειχαμε για τις τεχνες...  :-\

Εχω την εντυπωση παντως οτι σε φορουμ για επιπλα τηλεορασης λιγοτερο ισοπεδωτικες απόψεις θα ειχαμε για τις τεχνες...  :-\

και λίγα λες...αν το έλεγε κανάς νέωπας, πάντως, θα τον έκραζα  :P ;D ;D :P

Σε εκπλησσει? Εμενα παντως οχι.

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν με ενοχλει καθολου η αδυναμια ή αρνηση καποιου να αντιληφθει το γενικοτερο συνολο ενος μοντερνου εργου περαν αυτου που βλεπει ή ακουει σε μια πρωτη επαφη (ή εστω να προσπαθησει).

Με "ενοχλει" (το ενοχλει ειναι ισως βαρια λεξη) η πληρης απαξιωση συνοδευομενη απο την προσπαθεια να πεισει τους οποιους διαφωνουντες οτι ειναι ελεφαντες.

Live and let live ρε παιδια, δεν ειναι ολα για ολους μας.

Ναι, αλλά δε βγάζω τον Αγγελόπουλο Φώσκολο

Θες να μου πεις εσυ δηλαδη θα ξεχωριζες τη μουτζουρα του πικασσο απο τη μουτζουρα ενος πιτσιρικα.....πςςςς εως που φτανει ο ανθρωπος για να πουλησει οτι ειναι γνωστης ::)....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου