Προς το περιεχόμενο

David Byrne: 'The internet will suck all creative content out of the world'

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλα εσυ δεν ακους τίποτα στο βίντεο? ???

Την έχουμε ξανακάνει αυτή την συζήτηση παλιότερα. Δεν ξέρω αν συμμετείχες.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 365
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Την έχουμε ξανακάνει αυτή την συζήτηση παλιότερα. Δεν ξέρω αν συμμετείχες.

Οχι (ή τουλάχιστον δεν το θυμαμαι). Οκ, δε θελω να την επαναφέρω, απλά ήταν η απαντηση σε αυτό που θέλει να πει ο Dreamdancer :)

Κάπου εδώ, να ξανά-ματά-γράψω ότι το 4:33 είναι το ένα χιλιοστό του έργου του Cage. Αντιλαμβάνομαι την καλαμπόρτζικη συνομωσία που καταγγέλεις Dreamdancer, αλλά γνώριζε ότι ο Cage δεν είναι μέρος της.

Mea Culpa

Κάπου εδώ, να ξανά-ματά-γράψω ότι το 4:33 είναι το ένα χιλιοστό του έργου του Cage.

Κακώς το θέτεις έτσι καθότι φαίνεται πεισσότερο ως δικαιολογία (που ξέρω ότι δεν θες).

Και το μόνο που δεν χρειάζεται ο Cage είναι να δικαιολογηθεί για τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες.

Συνεχίζω να θεωρώ ότι το συγκεκριμένο έργο οφείλεται να αναγνωσθεί ως μια καλλιτεχνική δήλωση/ανησυχία (την οποία δεν έχω την δυνατότητα/ικανότητα/διάθεση να αναγνώσω) παρά ένα αμιγώς μουσικό καλλιτεχνικό δημιούργημα.

Ας μην πάμε όμως (πάλι) εκεί.

Πλιζ.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Κακώς το θέτεις έτσι καθότι φαίνεται πεισσότερο ως δικαιολογία (που ξέρω ότι δεν θες).

Και το μόνο που δεν χρειάζεται ο Cage είναι να δικαιολογηθεί για τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες.

Συνεχίζω να θεωρώ ότι το συγκεκριμένο έργο οφείλεται να αναγνωσθεί ως μια καλλιτεχνική δήλωση/ανησυχία (την οποία δεν έχω την δυνατότητα/ικανότητα/διάθεση να αναγνώσω) παρά ένα μουσικό καλλιτεχνικό δημιούργημα.

Όχι δε θα πάμε. Απλά, επισημαίνω στον Dreamdancer ότι το να κρίνει κάποιος τον Cage από το 4:33 είναι σα να κρίνει τους Stones από το Miss You.

Mea Culpa

είναι σα να κρίνει τους Stones από το Miss You.

Το λένε και οι Stones ; Το ξέρει ο Νέστορας;

Ωχ ! Πληγές ανοίγεις.....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Κάπου εδώ, να ξανά-ματά-γράψω ότι το 4:33 είναι το ένα χιλιοστό του έργου του Cage. Αντιλαμβάνομαι την καλαμπόρτζικη συνομωσία που καταγγέλεις Dreamdancer, αλλά γνώριζε ότι ο Cage δεν είναι μέρος της.

To βιντεο ειναι απλα ενα παραδειγμα.Η ουσια ειναι οτι αυτο που ονομαζουν "καλλιτεχνης" και στην ουσια θεωρουν αυτος που πετυχε, ειναι αποτελεσμα καλου timing και καλης προωθησης....σιγουρα οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα υπαρχουν αλλα δεν αλλαζουν τον κανονα.Με λιγα λογια δεν με νοιαζει τι ειναι η τι νομιζουν αλλοι οτι ειναι ο Cage στο 99,999 των υπολοιπων εργων του.Για μενα αυτο που ειδα ειναι κοροιδια ΑΛΛΑ απο τη στιγμη που καταφερε να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες(σιωπη για ηχο) μαγκια του οπως και καποιος αλλος που κανει μουτζουρες σε καμβα και καποιοι βλεπουν Mονόκερους ;).

To βιντεο ειναι απλα ενα παραδειγμα.Η ουσια ειναι οτι αυτο που ονομαζουν "καλλιτεχνης" και στην ουσια θεωρουν αυτος που πετυχε, ειναι αποτελεσμα καλου timing και καλης προωθησης....σιγουρα οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα υπαρχουν αλλα δεν αλλαζουν τον κανονα.Με λιγα λογια δεν με νοιαζει τι ειναι η τι νομιζουν αλλοι οτι ειναι ο Cage στο 99,999 των υπολοιπων εργων του.Για μενα αυτο που ειδα ειναι κοροιδια ΑΛΛΑ απο τη στιγμη που καταφερε να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες(σιωπη για ηχο) μαγκια του οπως και καποιος αλλος που κανει μουτζουρες σε καμβα και καποιοι βλεπουν Mονόκερους ;).

Είναι εντύπωσή μου ή τελικά συμφωνείς με τον theoctapus; Αν περιμένουμε να δουν όλοι μονόκερους (ή ότι άλλο) τότε δε μιλάμε για έργο τέχνης αλλά για ρεκλάμα. Και μάλιστα, αν μπορούσαμε να φτιάξουμε μία ταμπέλα όπου όλοι να βλέπουν το ίδιο (όπως θα σε διαβεβαιώσει ο marathon) θα γινόμασταν πολύ-πολύ πλούσιοι. Οπότε, με το παραπάνω ποστ υιοθετείς την άποψη ότι καλλιτέχνης είναι κάποιος μόνο όταν του το αναγνωρίζουν άλλοι, ακόμη και αν τον κρίνουν μόνο για το ένα χιλιοστό του έργου του.\

Mea Culpa

Οπότε, με το παραπάνω ποστ υιοθετείς την άποψη ότι καλλιτέχνης είναι κάποιος μόνο όταν του το αναγνωρίζουν άλλοι, ακόμη και αν τον κρίνουν μόνο για το ένα χιλιοστό του έργου του.\

Σημειωτέον, αυτό δεν το υποστήριξα ποτέ. Εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον αν δεν έχεις μια καλή εικόνα τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους της δουλειάς του.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Είναι εντύπωσή μου ή τελικά συμφωνείς με τον theoctapus; Αν περιμένουμε να δουν όλοι μονόκερους (ή ότι άλλο) τότε δε μιλάμε για έργο τέχνης αλλά για ρεκλάμα. Και μάλιστα, αν μπορούσαμε να φτιάξουμε μία ταμπέλα όπου όλοι να βλέπουν το ίδιο (όπως θα σε διαβεβαιώσει ο marathon) θα γινόμασταν πολύ-πολύ πλούσιοι. Οπότε, με το παραπάνω ποστ υιοθετείς την άποψη ότι καλλιτέχνης είναι κάποιος μόνο όταν του το αναγνωρίζουν άλλοι, ακόμη και αν τον κρίνουν μόνο για το ένα χιλιοστό του έργου του.\

Εγω απλα παρουσιαζω πως τελικα κρινεται καποιος ως "καλλιτεχνης"... δεν σημαινει οτι εγω συμφωνω με αυτο.Μπορει οποισδηποτε αταλαντος να αναγνωριστει ως καλλιτεχνης εχει αποδειχθει απειρες φορες ενω το αντιθετο ειναι πολυ ποιο σπανιο.Ειναι θεμα προωθησης και καλου timining, το ταλεντο ειναι σε τριτη και αν..μοιρα.Γιαυτο και δεν καταλαβαινω το καψιμο αυτο σελιδες επι σελιδων εδω.Οι καλλιτεχνες οι πετυχημενοι το 60 για παραδειγμα, τα μεγαθηρια, τα σημεια αναφορας, αν εβγαιναν σημερα ουτε που θα ακουγονταν και το αντιστροφο....πολυ φασαρια για κατι που σε μεγαλο βαθμο δεν εξαρταται απο σενα δηλαδη ;)....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου