Προς το περιεχόμενο

David Byrne: 'The internet will suck all creative content out of the world'

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

..backround αναλυση και την εμβαθυνση.

Να δω  ποτε θα βγει μια εξισωση και για τους ΔΗΘΕΝ 8)....

Συγγνώμη που επεμβαίνω dreamdancer. Μια παρατήρηση μόνο. Θέλεις μάλλον να πεις background και όχι backround. Συγγνώμη και πάλι απλά είδα ότι σου αρέσει η λέξη και την χρησιμοποιείς.

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 365
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Συγγνώμη που επεμβαίνω dreamdancer. Μια παρατήρηση μόνο. Θέλεις μάλλον να πεις background και όχι backround. Συγγνώμη και πάλι απλά είδα ότι σου αρέσει η λέξη και την χρησιμοποιείς.

Mην ανησυχεις οι καλές προθέσεις σου ειναι προφανείς ::).Απλα απορω γιατι υπεθεσες οτι ειναι ορθογραφικό λαθος και οχι καλλιτεχνική δηλωση ;)(πχ επιστροφη στις ριζες)...γιατι απο οτι φαινεται εδω εχουμε φοβερους καλλιτεχναρες....εναν setapa κιθαρων ξερόλα που μελετα ΚΑΙ πικασο και που θα τον αναγνωριζε οπουδηποτε αναμεσα σε αναλογους πινακες ::) εναν αντιστοιχο που επισης τον αναγνωριζει αλλα και τον βοηθαει να ηρεμει και καμποσους αλλους που ακουνε ηχους στην σιωπη αν διαβασουν πρωτα μερικα κατεβατα για το ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να τους ακουνε ;)......

Mην ανησυχεις οι καλές προθέσεις σου ειναι προφανείς ::).Απλα απορω γιατι υπεθεσες οτι ειναι ορθογραφικό λαθος και οχι καλλιτεχνική δηλωση ;)(πχ επιστροφη στις ριζες)...γιατι απο οτι φαινεται εδω εχουμε φοβερους καλλιτεχναρες....εναν setapa κιθαρων ξερόλα που μελετα ΚΑΙ πικασο και που θα τον αναγνωριζε οπουδηποτε αναμεσα σε αναλογους πινακες ::) εναν αντιστοιχο που επισης τον αναγνωριζει αλλα και τον βοηθαει να ηρεμει και καμποσους αλλους που ακουνε ηχους στην σιωπη αν διαβασουν πρωτα μερικα κατεβατα για το ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να τους ακουνε ;)......

Και εσείς; Τι δουλειά είπαμε ότι κάνετε;

Mea Culpa

....εναν setapa κιθαρων ξερόλα που μελετα ΚΑΙ πικασο και που θα τον αναγνωριζε οπουδηποτε αναμεσα σε αναλογους πινακες

Καταρχην δεν ειμαι σεταπας κιθαρων...πρωτο σου λαθος..

Κατα δευτερον ασχολουμαι παρα πολυ με τη ζωγραφικη γιατι ειναι η αγαπημενη μου τεχνη και η συζυγος μου εκτος απο ζωγραφος ειναι και ιστορικος τεχνης οποτε 14 χρονια μαζι...κατι που εχει μαθει...δευτερο σου λαθος λοιπον.

Επισης  ο χαρακτηρισμος σου ως "ξερολα" προς καποιον που ΕΧΕΙ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ για ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ειναι ΤΙΜΗ για εμενα ΕΙΔΙΚΑ οταν προερχεται απο τον μεσο ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΦΡΟ οπως ΕΣΥ.

νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να σταματησεις να ΠΙΝΕΙΣ γιατι λες ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Μου δίνεις την αίσθηση ότι προσπαθείς να κατακεραυνώσεις την ελιτίστικη συμπεριφορά-όχι των συμφομουριστών-κάποιων που έχουν αναγάγειι τη ''φόρμα'' σε θεότητα και απαξιούν, ή θεωρούν υποδεέστερο οτιδήποτε είναι ''λαικό'' .

Προσωπικά θεωρώ και τις δύο συμπεριφορές ΑΚΡΑ  ;D ;D ;D.

Η συζήτηση συνολικά έχει επαναληφθεί σε διάφορα παρεμφερή θέματα, φαίνεται όμως πως προσπαθούμε να τετραγωνίσουμε το κύκλο.

Είναι και Παρασκευή 8)

No one wants an alien

Λυπάμαι που αισθάνεσαι έτσι αγαπητέ. Προσωπικά χαίρομαι όταν με διορθώνουν και χαίρομαι επίσης όταν μέσω συζήτησης η μονολιθική ματιά που έχω πάνω στα πράγματα διευρύνεται. Σπανίως ομολογώ, αλλά συμβαίνει.

Σωστότερη βέβαια μετάφραση του backround θα ήταν «πέρνα από πίσω».

Μου δίνεις την αίσθηση ότι προσπαθείς να κατακεραυνώσεις την ελιτίστικη συμπεριφορά-όχι των συμφομουριστών-κάποιων που έχουν αναγάγειι τη ''φόρμα'' σε θεότητα και απαξιούν, ή θεωρούν υποδεέστερο οτιδήποτε είναι ''λαικό'' .

Προσωπικά θεωρώ και τις δύο συμπεριφορές ΑΚΡΑ  ;D ;D ;D.

Η συζήτηση συνολικά έχει επαναληφθεί σε διάφορα παρεμφερή θέματα, φαίνεται όμως πως προσπαθούμε να τετραγωνίσουμε το κύκλο.

Είναι και Παρασκευή 8)

Συμφωνώ. Επίσης μετέφερα στη σύζυγο τας επιθυμίας σας και φάνηκε θετική με την προϋπόθεση να μοιάζεις λέει του Brad Pitt στα νιάτα του.   

ο χρόνος αρκετός 

Καταρχην δεν ειμαι σεταπας κιθαρων...πρωτο σου λαθος..

Κατα δευτερον ασχολουμαι παρα πολυ με τη ζωγραφικη και η συζυγος μου εκτος απο ζωγραφος ειναι και ιστορικος τεχνης οποτε 14 χρονια μαζι...κατι που εχει μαθει...

Κατα τριτον νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να σταματησεις να ΠΙΝΕΙΣ γιατι λες ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

Για την συζυγο δεν αμφιβαλλω καθολου για σενα ομως τα μαλλα.Καποιος ειπε κατι πριν απο μερικα post..."αμα δεν ξερω κατι δεν μιλαω". Το οτι εσυ θα αναγνωριζες εναν πικασο αναμεσα σε αντιστοιχα εργα καλλιτεχνων επειδη εισαι παντρεμενος με καποιον που μπορει, το βρισκω γελοιο ;).

ι.

Σωστότερη βέβαια μετάφραση του backround θα ήταν «πέρνα από πίσω».

Αν θυμαμαι ομως εγραψα background.Το ξεχασες ηδη? η μαλλον γραφεις για να γραφεις? ::)

Για την συζυγο δεν αμφιβαλλω καθολου για σενα ομως τα μαλλα.Καποιος ειπε κατι πριν απο μερικα post..."αμα δεν ξερω κατι δεν μιλαω". Το οτι εσυ θα αναγνωριζες εναν πικασο αναμεσα σε αντιστοιχα εργα καλλιτεχνων επειδη εισαι παντρεμενος με καποιον που μπορει, το βρισκω γελοιο ;).

εγω παλι βρισκω ΕΣΕΝΑ γελοιο..οποτε ειμαστε πατσι...

μονο και μονο ο τροπος που διαστρεβλωνεις αυτα που γραφω δειχνει τι χαμηλης ποιοτητας ανθρωπος εισαι.

μονο και μονο που...δεν διαβασες αυτο

Κατα δευτερον ασχολουμαι παρα πολυ με τη ζωγραφικη

μου αρκει...για να καταλαβω τον τροπο που σκεφτεσαι και αντιδρας (καλα για τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ περι Πικασσο δεν αντεχω να μιλησω καν...)

anyway με αμοιβαδες και μονοκυτταρους οργανισμους  δεν συνομιλω οποτε μη περιμενεις να συνεχισω να σου απαντω..

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου