fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Mosquito2014, είσαι ο ίδιος ή ο άλλος? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mosquito2014 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Mosquito2014, είσαι ο ίδιος ή ο άλλος? Όχι, είμαι αυτός. 1-0 Μπα... όλα καλά εδώ. Το τι hate mail και μπούρδες έχω διαβάσει για τον εαυτό μου δε λέγεται... Άσε... Αν ήσουν πιο σεμνός και μετρημένος δε θα δεχόσουν τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Όχι, είμαι αυτός. 1-0 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αυτός είναι ο άλλος. ;D ;D ;D 1-1. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mosquito2014 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αυτός είναι ο άλλος. ;D ;D ;D 1-1. 1+1=2 => 2-0 (υπέρ μου). ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 1+1=2 => 2-0 (υπέρ μου). ;D Ναι, αλλά το γκολ εκτός έδρας μετράει διπλό, 1-2, και over, πάω πρακτορείο, κράτα εσύ τη νίκη. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Mosquito2014, είσαι ο ίδιος ή O άλλος? http://www.youtube.com/watch?v=ceyP4GtbdkA www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση