user2014 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Που είσαι ρε Στεφανε να μας σώσεις όλους; :P Νικόλα, πες λίγο "σσσσ" να δω κάτι. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Νικόλα, πες λίγο "σσσσ" να δω κάτι. ;D ;D ;D θθθθθθθθθθθθ και τώρα; ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
user2014 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 θθθθθθθθθθθθ και τώρα; ;D Και τώρα τίποτα. Απλά ήλπιζα ότι ήξερες πως όταν ειρωνεύεσαι άτομα που δεν είναι παρόντα, να ξέρεις ότι μπορεί κι εσένα να σε ειρωνευτούν για κάτι που δε σου αρέσει. Είναι θέμα καλλιέργειας και στοιχειώδους παιδείας (αν έχεις λάβει από το σπίτι σου). ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 εμένα δεν μου βγαίνουν αυτά τα ακόρντα πάντως κάτι είναι λάθος... είναι εκτός του κύκλου των πέμπτων και εκτός chart...για ξανακοιτάξτε το λίγο σας παρακαλώ... :P 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Βρε μπας και οι: user2014, EWJ, mnimonio_3 κτλ.;D, είναι ο Στέφανος που γύρισε να πάρει εκδίκηση.....? :-X Κάτι σαν freddy krueger!!! :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 λίγα για την κιθάρα μου!! Εγώ πάλι έχω χάσει τον dreamdancer μου λείπουν οι ξυλομαχείες! πάντως νόμιζω ότι είναι ορίτζιναλ τα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 User2014, δε συντρέχει λόγος για αυτό το ύφος. Τί θα πει "πες λίγο σσσσ", σιγά μη πει και αλεύρι. Μαζέψου και άσε το σπίτι του καθενός εκεί που βρίσκεται. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Βρε μπας και οι: user2014, EWJ, mnimonio_3 κτλ.;D, είναι ο Στέφανος που γύρισε να πάρει εκδίκηση.....? :-X Κάτι σαν freddy krueger!!! :-\ Ενα κατοσταρικάκι το έβαζα σε μονό αποδεκτό :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Και τώρα τίποτα. Απλά ήλπιζα ότι ήξερες πως όταν ειρωνεύεσαι άτομα που δεν είναι παρόντα, να ξέρεις ότι μπορεί κι εσένα να σε ειρωνευτούν για κάτι που δε σου αρέσει. Είναι θέμα καλλιέργειας και στοιχειώδους παιδείας (αν έχεις λάβει από το σπίτι σου). ;) Μπα... όλα καλά εδώ. Το τι hate mail και μπούρδες έχω διαβάσει για τον εαυτό μου δε λέγεται... Άσε... Αλλά σε περίπτωση που διαβάζει αυτό το θρεντ ο κύριος, ίσως να έβλεπε πως μπορεί κανείς να βοηθήσει πρακτικά και ουσιαστικά χωρίς χρωματάκια, χωρίς πίνακες, και ΑΦΟΥ του το ζητήσουν! ;) Λέω τώρα... EDIT: Άσε που τώρα που το σκέφτομαι... Πώς στο καλό δεν είναι το άτομο που "ειρωνεύομαι" εδώ ακριβώς; Δε μπορεί κάποιος να το δείξει το λινκ, να το δει, να απαντήσει κλπ? Σιγά που είναι πίσω από τη πλάτη κανενός. Για σκέψου του λίγο... ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mosquito2014 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Ενα κατοσταρικάκι το έβαζα σε μονό αποδεκτό :) Να σου ξαναπώ πού να βάλεις το κατοσταρικάκι ή θα επαναληφθώ; User2014, δε συντρέχει λόγος για αυτό το ύφος. Τί θα πει "πες λίγο σσσσ", σιγά μη πει και αλεύρι. Μαζέψου και άσε το σπίτι του καθενός εκεί που βρίσκεται. Σαμπρέλα το έχετε κάνει admin και mods. Για συμμαζευτείτε λίγο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση