ierissiotis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα.Μια ερώτηση. Μπορεί η Gibson 345 να παίξει μονοφωνικά χωρίς πρόβλημα ή θα πρέπει να χρησιμοποιείς πάντα 2 καλώδια μονοφωνικά σε 2 ξεχωριστούς ενισχυτες? Θέλω να πώ δηλαδή αν παίζει μόνο με ενα καλώδιο σε ενα ενισχυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Έχω την εντύπωση πως θα πρέπει να φτιάξεις ένα ειδικό καλώδιο για αυτό, στην μία άκρη θα είναι στερεοφωνικό και στην άλλα άκρη μονοφωνικό (κολλάς τα 2 σήματα μαζί). LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Απλα αλλαζεις το βλακωδες στερεοφωνικο jack με mono & εισαι μια χαρα,θα πρεπει βεβαια να αλλαξεις και καλωδιωση. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλά αν αλλάξει το τζάκ, η κιθάρα θα χάσει σχεδόν το 3,14159% της αξίας της. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Μπα,δεν υπαρχει σχεδον ουτε μια vintage stereo Gibson χωρις μετατροπη σε mono....δεν χαθηκε και ο κοσμος... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Αν και δεν είμαι σίγουρος νομίζω με ένα απλο mono βίσμα παίζει κανονικά mono χωρίς πρόβλημα It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω πως με ένα απλό μονοφωνικό καλώδιο θα ακούς μόνο τον ένα μαγνήτη, και αυτόν μόνο όταν είναι επιλεγμένος με τον τριθέσιο. Ίσως παίξει με το μονοφωνικό καλώδιο αν κάνεις ελληνικές πατέντες του στυλ "βάζω το καλώδιο μέχρι την μέση". LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω πως με ένα απλό μονοφωνικό καλώδιο θα ακούς μόνο τον ένα μαγνήτη, και αυτόν μόνο όταν είναι επιλεγμένος με τον τριθέσιο. Ακούς και τους δύο κανονικά , όπως και τους ήχους με το varitone ;) δεν ξέρω όμως αν παίζει καμιά απώλεια :-\ It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Θα υπάρχει απώλεια, και συγκεκριμένα 100% απώλεια του ενός μαγνήτη. Όλα αυτά αν το wiring είναι το εργοστασιακό φυσικά, σε κάθε άλλη περίπτωση τα πάντα είναι πιθανά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Eιμαι και εγω κατα 99% σιγουρος οτι αν εχει το εργοστασιακο wiring θα ακους μονο τον ενα μαγνητη με mono καλωδιο, τουλαχιστον ετσι θυμαμαι απο μια 60s που επαιξα. Απο εκει και περα το κολπο με το ψευτοστερεο καλωδιο ειναι πολυ ευκολο, σε περιπτωση που δε θες να αλλαξεις το wiring. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση