fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2013 Ρε συ Blue σοβαρά, μου άρεσε πολύ. Έως πάρα πολύ. Το θέμα με τους μουστακαλήδες, είναι (εκτός του πολύ στιβαρού ρυθμικού τους παιξίματος) ότι χτυπούν τις χορδές με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο. Πολύ downstrokes, pick rest, και sweep με pick rest, για να προκύψει αυτή η αισθητική. Σίγουρα "το 'χεις" και στο λέω σαν λάτρης του είδους. Ένα κλικ πιο κει είσαι μόνο, ένα κλικ. Το ακούω και θα το ακούω το παίξιμό σου. Πάνω από όλα φίλε ... ... RESPECT! ΥΓ. Και συ "παλαιοχορδίτης" είσαι σαν και μένα και τον gvour? ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2013 Eυχαριστώ και πάλι κύριοι που ακούσατε :) Παοκ, ρετσινα, μαλαματίνα. σωστά Σαν να έβλεπα ταινία του Γούντι Άλεν ήταν (για κακό το λεώ). για πες ;D ΥΓ. Και συ "παλαιοχορδίτης" είσαι σαν και μένα και τον gvour? ;D ;D ;D καλά, εδώ είναι ξεφτίλα, αλλά γενικά απεχθάνομαι την καινουριοχορδίλα στον ήχο :D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 κβάντωση στροφορμής Αυτό να το προσέξεις γιατί είναι πολύ ύπουλο. Το είχε ένας γνωστός μου και του γύρισε σε πνευμονία (νταξ, μετά του πέρασε). Να ντύνεσαι καλά και να μη βγαίνεις στα κρύα. Το κομμάτι έχει κανα-δυό ρυθμικά ζητηματάκια αλλά γενικώς είναι ζούπερ. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Ως έχων πλήρη άγνοια πάνω στο gypsy θέμα, πιστεύω ότι αυτό που μας παρουσίασες με 2,5 € λαδόκολλα (για περιτύλιγμα) θα το πουλούσα τουλάχιστον 20. Αν και μάλλον θα το κρατούσα για πάρτη μου τελικά γιατί μου άρεσε πολύ. Και τα τεχνικά σχόλια που λαμβάνεις σωστά είναι, αλλά οι συμφορουμίστας μάλλον αγνοούν ότι ασκούν κριτική στο μυώδη τύπο που έχει γράψει "MANOWAR" πάνω στον ίδιο του το γύψο. Γι' αυτό εγώ θα κάνω κοκοκό. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίο. Κι εγώ σαφώς προτιμώ τις πολυκαιρισμένες χορδές από τις καινούργιες. Ρυθμικά ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά όχι άσχημο. Επίσης μου αρέσει ο διαφορετικός τονισμός στο παίξιμο. Για τη ρόκα, χρησιμοποίησε κομπόστ και περιττώματα σκουληκιών. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστώ πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να ακούσουν :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Ρε φίλε πως χωράς στο ασανσέρ; Οι τρομπέτες που ήταν; Είσαι όντως γύφτος; Μας δουλεύεις.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Ρε φίλε πως χωράς στο ασανσέρ; επιτέλους κάποιος που μπορεί να ακολουθήσει απλές οδηγίες https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 μμμμμμμμμμμμ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση