Προς το περιεχόμενο

Φτωχός και άφραγκος, πώς προωθεί ένα σίνγκλ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γι αυτό κι εγω οραματιστηκα καποια στιγμή λογω οτι δουλευω χρονια στο χωρο των μη κυβερνητικων οργανισμων, μια μη κυβερνητικη οργανωση που θα ιδρυθει απο μια μερίδα ανθρώπων που θα θελουν αφιλοκερδως να φτιαξουν υποδομες με στοχο την απασχόληση και την προώθηση του έργου νεων και όχι μονο μουσικών με την οικονομική βοήθεια διαφόρων παραγόντων με δωρεές, δωρεές αλληλεγγύης αλλων μουσικών και πολλά άλλα και ευαισθητοποιηση του κοσμου.

Η ιδεα εχει πολλές εφαρμογές και μπορεί να υλοποιηθεί με διαφορες μορφές και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι, ακομα και οι αμισθοι συμβουλοι, κατω απο το τραπεζι θα κονομήσουν αδρα, πολλοι μουσικοι νεοι θα βοηθηθούν και θα αναγνωριστούν εμπρακτως.

Αλλα επειδη θα μου πειτε να παρω  τα φαρμακα μου και αυτα δεν γινονται και οτι ειμαι ονειροπολος και λεω βλακείες και παρεμεινα ενα μικρο παιδι παγιδευμένο στο σώμα ενος αντρα.

Θα σας πω κι εγώ.

Ωραια φέτα.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

γι αυτό κι εγω οραματιστηκα καποια στιγμή λογω οτι δουλευω χρονια στο χωρο των μη κυβερνητικων οργανισμων, μια μη κυβερνητικη οργανωση που θα ιδρυθει απο μια μερίδα ανθρώπων που θα θελουν αφιλοκερδως να φτιαξουν υποδομες με στοχο την απασχόληση και την προώθηση του έργου νεων και όχι μονο μουσικών με την οικονομική βοήθεια διαφόρων παραγόντων με δωρεές, δωρεές αλληλεγγύης αλλων μουσικών και πολλά άλλα και ευαισθητοποιηση του κοσμου.

Η ιδεα εχει πολλές εφαρμογές και μπορεί να υλοποιηθεί με διαφορες μορφές και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι, ακομα και οι αμισθοι συμβουλοι, κατω απο το τραπεζι θα κονομήσουν αδρα, πολλοι μουσικοι νεοι θα βοηθηθούν και θα αναγνωριστούν εμπρακτως.

Αλλα επειδη θα μου πειτε να παρω  τα φαρμακα μου και αυτα δεν γινονται και οτι ειμαι ονειροπολος και λεω βλακείες και παρεμεινα ενα μικρο παιδι παγιδευμένο στο σώμα ενος αντρα.

Θα σας πω κι εγώ.

Ωραια φέτα.

Καλημερα!

Καποτε ανεβηκα Θεσσαλονικη και ειχαμε ενα meeting με διαφορες μπαντες και μουσικους στο χωρο του rock/metal οπου το συζητησαμε εκτενως οτι γραφεις παραπανω.

Ηταν οτι ειχα παρει το master στα οικονομικα, εκανα συμβασεις σε Μ.Κ.Ο. και διαφορα οικονομικα ζητηματα. Μιλησαμε πανω απο 6 ωρες σερι, παρεα με φιλους δικηγορους και λογιστές και ενα εχω να γραψω:

Σου ΕΓΓΥΩΜΑΙ οτι οσα γραφεις παραπανω ΔΕΝ μπορουν να γινουν.

All the money of the world can't buy me

Αυτο που μου λες ειναι αόριστο. Δεν τεκμηριώνει το οτι δεν μπορει να γινει.

Με ποιες μπαντες μίλησες?

Με ποιους δικηγόρους και λογιστες?

Ποια ηταν τα οικονομικα ζητηματα συγκεκριμένα?

Συνταξατε καταστατικο, το στειλατε σε δικηγορο και σας ειπε δεν γινεται?

Με πόσες και ποιές ΜΚΟ εκανες συμβαση και για ποια θέματα?

Και πως ολα αυτα εχουν σχεση με το συμπερασμα οτι δεν μπορει να ιδρυθει μια ΜΚΟ οπως την περιεγραψα σε γενικες γραμμες

Τι ακριβως σου ειπαν οι δικηγοροι και οι λογιστες?

Η μηπως δεν καταλαβα καλα και μου λες οτι δεν γινεται γιατι βαριέστε να μπείτε στην διαδικασια, ή μηπως δεν μπορειτε να συντονίσετε την προσπαθεια?

πραγματι θα μπορουσα, θα το σβησω

αα... παντως δεν ειμαι κατα της πανεπιστημιακης μορφωσης, δεν το διατυπωσες σωστα βασει των παραληρηματικων μου λεγόμενων. Άλλο ήθελα να αναδείξω. Το εβγαλα ομως γιατι σε φοβάμαι.  :'( :'(  ;D ;D

Το εβγαλα ομως γιατι σε φοβάμαι.  :'( :'(  ;D ;D

Και δικαίως.

Το παθαίνω κι εγώ.

Μόνο ο blue δεν μασάει.

Άγνοια; Βλακεία; Γυφτειά;

Τι να πω.....

Θενξ ένιγουέϊ.  ;D

Το έβγαλα κι εγώ...

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Φιλε μου, ξεκινησαμε απο απλα θεματα merchandise και νομιμοποιησης οταν παιζουν οι μπαντες λαηβ (γιατι κανονικα πρεπει να κοβουν ΑΠΥ και αποδειξεις για cd και μπλουζακια), ενδεχομενοι ελεγχοι του ΣΔΟΕ σε λαηβ, τακτοποιηση πνευματικων δικαιωματων απο διασκευες που παιζονται σε λαηβ, σε περιπτωση που περασει η ΑΕΠΙ,

θεματα κοπης, προβολης (site, videoclip, social media, φωτογραφησεις, artwork κλπ) διανομης (νομιμης - επισημης, ειτε μεσω εταιρειας, ειτε ανεξαρτητα) και προωθησεις σε radio-tv-internet και ολα αυτα με το να αποδιδονται κερδη στους κατοχους των δικαιωματων (συνθεσης - στιχουργιας - συγγενικων δικαιωματων) και ολα να γινουν 100% νομιμα με παραστατικα, λογιστικα βιβλια κλπ.

ε, και σου λεω οτι ΔΕΝ γινεται.

για τα επιμερους

Με ποιες μπαντες μίλησες? - οσες μπορεσα να βρω, με τους εκπροσωπους τους

Με ποιους δικηγόρους και λογιστες? - δικηγορο συνεργατιδα μου που ειδικευεται στην πνευματικη ιδιοκτησια

Ποια ηταν τα οικονομικα ζητηματα συγκεκριμένα? - το κοστος για ολα τα παραπανω, αλλα το κυριοτερο τι εσοδα θα υπηρχαν για να καλυφθει

Συνταξατε καταστατικο, το στειλατε σε δικηγορο και σας ειπε δεν γινεται? - οταν δεν βγαινουν τα νουμερα δεν κανεις τπτ απλα.

Με πόσες και ποιές ΜΚΟ εκανες συμβαση και για ποια θέματα? - αρκετες. - επαγγελματικο απορρητο, σορρυ

Και πως ολα αυτα εχουν σχεση με το συμπερασμα οτι δεν μπορει να ιδρυθει μια ΜΚΟ οπως την περιεγραψα σε γενικες γραμμες

Τι ακριβως σου ειπαν οι δικηγοροι και οι λογιστες?

δεν βγαινουν τα νουμερα, σκεψου το λιγακι.

FYI: εχω δουλεψει σαν οικονομικος αναλυτης (για κανα χρονο σε μεγαλη εταιρεια) και φοροτεχνικος (τα τελευταια 5 χρονια) και εχω επιμεληθει κατα καιρους κειμενα αρκετων συμβασεων πριν το τελικο check απο δικηγορο.

και στο ξαναλεω απλα, δεν γινεται.

και εγω σου λεω οτι γινεται. Και θα γίνει καποια στιγμη. Ειναι μικρη η εμπειρια που εχεις. Ξερεις ποσες οργανωσεις ειναι νομιμες στα χαρτια και τι γινεται απο κατω και δεν κουνιεται φύλλο?

Αυτο φταιει , πηγατε να το προσεγγίσετε με απολυτες τιμες γι αυτο δεν βγαινει.

Το οτι δεν γινονταν τετοια πραγματα ήταν γιατι υπήρχαν συντεχνιακοι λόγοι.

Τωρα που η κριση διαλύει τις συντεχνιες γιατι δεν μπορουν να αντέξουν, θα καθαρισουν τα πραγματα απο νταβατζηδες και θα γινουν τα πραγματα πιο ελευθερα.

Η πιτα θα μοιραστει καλύτερα.

Τα οικονομικα ειναι προσθεση, αφαιρεση , πολλαπλασιασμος και διαίρεση. Τα αλλα ειναι για να προωθούν την πλουτοκρατια.

Μελέτες, μαθηματικοί τύποι, γραφήματα, εξισώσεις, αποδόσεις, .........

Δεν το ειπα εγω αυτο, το ειπε ενας μεγαλος υπουργος οικονομικών καποτε.

Εμενα απλα η πειρα της ζωης με εκανε να το ξέρω (ψψψψψψ)

Εχουμε αντιθετη αποψη στο θεμα. Εμενα θα με δικαιώσει μια μερα η ιστορια.

Εχουμε αντιθετη αποψη στο θεμα. Εμενα θα με δικαιώσει μια μερα η ιστορια.

σεβαστο..δεν θα προσπαθησω να σε μεταπεισω, παρολο που θεωρω οτι καναμε πολυ καλη δουλεια, μιας και εξετασαμε το ενδεχομενο πληρης καθετοποιησης και οριζοντιοποιησης των διαδικασιων.

Τεσπα, ας αφησουμε το μελλον να δειξει, αν και πιστευω οτι "αν κατι ηταν να ειχε συμβει, θα ειχε συμβει", εκτος αν ασχοληθει καποιος για να πεταει λεφτα ή αν κερδίσω μερικα εκατομμύρια στο τζόκερ!  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου