AuditoryDriving Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 αν θελεις μονο ηχο κοιτα για αυτο το zoom, ειναι πολυ τιμιο στα λεφτα του, το χρησιμοποιω για σποτακια, jingles, θεατρικη μουσικη κτλ και ειναι μια χαρα.. http://www.thomann.de/gr/zoom_h1_v2.htm για ηχους φυσης μπορεις να κοιταξεις και για ετοιμα samples στο internet για να γλυτωσεις και την διαδικασια της ηχογραφησης.. και γω αυτό έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, μόνο πρόβλημα ότι δεν έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και πρέπει να χεις πρόχειρες ΑΑ.. αλλά κατα τ άλλα πολύ καλό. Έχε το νου σου μονο γιατί κυκλοφόρησαν μερικά ελλατωματικά που έτρωγαν τη μπαταρία σε μισή ώρα... και γω πέτυχα ένα αλλά με κάλυψε η εγγύηση Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cerealkiller Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 και εγω zoom h1,γραφει ντραμς αλλα και ακουστικες καταστασεις μια χαρα για τα λεφτα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 20 ευρω εχει το πακετο μετασχηματιστης, καλυμμα, θηκη κτλ, η παιρνεις εναν 5v απο τα ηλεκτρονικα YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση