Alexei Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Βορεια?? Ωχ με πέθανες... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 lol :lol: .αν και δεν εχω καταλαβει τι ειναι τα κυμβαλα.και γιατι εχουν τουρκικη προελευση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 Morello. Συμφωνώ…για τα Β8s..αλλά εγώ πουλάω τα Pro Sonix μια σειρά μετά τα ΑΑ και ανωτέρω επίπεδο από τα XS20 & B8s…. ναι φιλε μου δεν το λεγα για σενα απλα ελεγα τη γνωμη μου...τα prosonix σιγουρα θα νε ανωτερα αλλα δεν τα εχω ακουσει για να εκφερω γνωμη σιγουρα ομως θα νε καλα πιατα οπως ολα τα sabian...εγω paiste rude εχω και μαρεσουν παρα πολυ τα paiste αλλα θα παρω καποτε και ενα σετ sabian γιατι εχει φοβερα πιατινια και αυτη η εταιρια ειδικα οι σειρες AA,AAX,HH... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2006 lol :lol: .αν και δεν εχω καταλαβει τι ειναι τα κυμβαλα.και γιατι εχουν τουρκικη προελευση... Ομολογώ οτι μπερδέυτηκα λιγάκι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagoum Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Τα ιstanbul samatya μπορεις να τα βρεις στον gabriel στους Αγ.αναργυρους πλαπουτα 37.Τα εχουν παρει 4 μαθητες μου και ειναι καταπληκτικα αλλα τα εχει και το dihxo.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
YOUHOU Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Φιλε πολυ καλα τα zbt για τα λεφτα τους εχω splash 10 και china 18 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.190 ευρο και τα δυο τα πηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Τα zildjian zxt?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση