C.black Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Έχει γνώμη κανείς πάνω σε Gibson 57' classic;; Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Charlie Christian Neck Pickup for Telecasters Price: $165.00 Handmade neck pickup for a big deep tone with round top end and long sustain. Comparable output to a P-90 or Imperial Humbucker. Not just jazz—works well with moderate tube amp distortion. Low resistance coil wound with 38-gauge wire like original CCs. Nickel plated blade pole piece. Alnico bar magnets. Made for solid bodies—may require routing and minor pickguard modification. Ναι δεν έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός humbucker... αν αυτό εννοείτε αλλά μόνο μέχρι εκεί ! Ο ήχος είναι συγκρίσιμος μονο με humbucker ! Και φυσικά πάνω σε μια tele έχει καταπληκτικά μεσαία... Τον είχα πάνω σε μια thinline και ακόμη κλαίω που την έδωσα πακέτο !!! Η thinline δεν με ενόχλησε τόσο... αλλά για το μαγνήτη το σκυλομετάνοιωσα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Πάντως αν και δεν είναι humbucker, κι εγώ τον Charlie Christian θα πρότεινα. Άσε που ψήνομαι τρελά να τον βάλω κι εγώ σε μια από τις δύο tele μου... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση