C.black Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα φίλοι, έχω μια classic vibe tele και θέλω να αλλάξω τον neck με humbucker! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον; Το είδος που παίζω είναι jazz,fusion,blues κτλπ Οχι heavy πράγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 SD SETH LOVER 59 !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
C.black Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 SD SETH LOVER 59 !!!!! Θα λειτουργεί καλά σε συνδυασμό με τον bridge της τελε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Ναι τον έχω κάνει τον συνδυασμό σε δική μου tele... και λειτουργεί άψογα ! 1,2 θέση JAZZ, blues, 3 θέση.. tele twang !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
C.black Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Σε ευχαριστώ φίλε!!! κανένας άλλος να πει τη γνώμη του;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 σκεψου και αυτην την λυση με mini humbucker δεν εχω παιξει ποτε αλλα εχω διαβασει/ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο το συνδιασμο A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
C.black Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Δε το χα σκεφτεί!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Ναι επίσης πολύ καλή επιλογή... την έχω παίξει και έπαθα πλάκα... Μόνο που θα την χαρακτήριζα ως επιλογή πιο rock-blues παρά jazz ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
C.black Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 ποια οι γνώμη σας για τους SD SH1 και SH2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Οποισδηποτε low output humbucker/mini humbucker θα σου κανει μια χαρα δουλεια,προσωπικα σε καποιες τελε που ειχα φτιαξει για φιλους παλια εβαζα πάντα τον SD JAZZ με εξαιρετικα αποτελεσματα,μετα βγηκε ο SD Antiquity Firebird mini hum & δεν ξανακοιταξα πισω.... ;D Υπαρχουν βεβαια δεκαδες επιλογες...προσεξη μονο μη βαλεις μαγνητη που να κανει περισσοτερα απο την....κιθαρα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση