panosprog Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Νεα Moog πεταλια και σε λογικες τιμες θα παρει τωρα μεχρι και ο Waterfall 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Πάντως εμένα το βιντεάκι δεν με εντυπωσίασε... και ας είναι Moog ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Πάντως εμένα το βιντεάκι δεν με εντυπωσίασε... και ας είναι Moog ! Τι να πω γουστα ειναι αυτα το delay παντως θα το αγοραζα .Αλλο εν βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Ενα φιλτρακι στα 150€, δε ζητάω πολλά :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Οι προσευχές μου εισακούσθηκαν. ;D Μοοg σε πιο προσβάσιμες τιμές και πιο μικρό μέγεθος γιατι τα άλλα πιάνανε μισή πεταλιέρα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση