Haris Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Εκτός από το (σύνηθες) θέμα της σκηνικής παρουσίας, μου άρεσαν. Καλοί παίκτες και καλή φωνή. Και γούσταρα που τα βίντεο, χωρίς να είναι επαγγελματικά, είναι τουλάχιστον αξιοπρεπή (και πολυκάμερα), και με ήχο από την κονσόλα. Έχω βαρεθεί τα κινητο-βίντεα στο YT. Μπράβο στα παιδιά. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Πολύ καλή η εκτέλεση, ωραία - αβίαστα φωνητικά με απειροελάχιστη "Ελληνίλα" :P στην προφορά και πολύ καλή κιθάρα, αλλά ο ήχος του κιθαρίστα δεν με συγκίνησε. Λίγο ...ψευτιλέ και αδιάφορο το OD (καθώς και περιττό το delay _IMHO) που αδίκησε το παίξιμό του. Ωραίος και ο μπασίστας με το God Save the Queen μπλουζάκι. 8) Συγχαρητήρια! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν μ' άρεσε. Ούτε ο ήχος, ούτε η ερμηνεία, ούτε τ' ακκόρντα. Που είναι η ντιμινουίτα στο break. Sorry. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάλι που είμαι και fun του Peter... γιατί πάλι μου άρεσε πολύ ! Πάρα πολύ καλή προσπάθεια... και αν και έλειπε ο πληκτράς... και δυσκόλεψε το έργο των υπολοίπων... το αποτέλεσμα ήταν μια χαρά !!! Εγώ πάντως δεν ξέρω πολλές κοπέλες να τραγουδούν έτσι Green... και η συγκεκριμένη το απέδωσε μια χαρά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση