oregon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 ένα σόλο από το φεστιβάλ πατρας Δεν έχει καλή εικόνα ούτε ήχο αλλά οκ...
gvour Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω ακομα και μ'αυτον τον ηχο βγαζει ακρη καποιος,οσο για την εικονα δεν εχει τοση σημασια για του λογου μου τουλαχιστον. Eιναι πολυ ωραιο αγαπητε!
oregon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστώ gvour για τα καλά σου λόγια.
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Φίλε μου ευτυχώς δεν εξωτερίκευσα τις σκέψεις μου σε ένα προηγούμενο ποστ σου(τελικά το ίδιο είναι), μόνος στο στούντιο "περικυκλωμένος" από πεταλάκια και συσκευές ήχου, μου φάνηκες ένας ακόμα κιθαρίστας (καί είναι πολλοί :-X) που δίνει πιό πολύ σημασία στον "ήχο" παρά στο παίξιμο του (με απλά λόγια δεν μου άρεσε ::)). Μετά από αυτό το βίντεο αναθεωρώ καί συγνώμη γιά τις αρνητικές σκέψεις, τώρα μάλιστα, (απ'ότι είδα-άκουσα) ένας ολοκληρωμένος κιθαρίστας-μουσικός. Μπράβο!!
Johnny.T Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Εμένα και το προηγούμενο σόλο με κράτησε και το άκουσα αλλά και αυτό ηταν πολύ καλό,αλλά αυτό που θέλω να πω οτι ενδιαφέρον έχει και ο δίσκος που μας έδωσε με λινκ σε προηγούμενο ποστ ο Χρήστος.Τον ακούω πριν πέσω καθέ βράδυ και μου αρεσεί πολύ,πολύ ψυχεδελικός και ταξιδιάρικος .Πέρα από τα σόλα τσεκάρεται και το δίσκο.Οντως είναι ένας ολοκληρωμένος μουσικός με άποψη. If I don't doit somebody else will
oregon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά ευχαριστώ πολλή για τα καλά σας λόγια, δεν μπορώ να πω ότι δεν με χαροποιούν ιδιαίτερα... αν και τα αρνητικά σχόλια και αυτα πιστεύω ότι είναι σημαντικά γιατί σε κάνουν να γινεσαι καλύτερος και να ξεκολλάς από διάφορα κολλήματα, αν τα δεις από την θετική τούς πλευρά. Έχεις δίκιο cigaret13 είναι πολλή εύκολο να χάσης τον δρόμο με την τεχνολογία γενικώς στην μουσική. Την έχω πατήση πολλες φορές και μαλλον ακόμα την πατάω.... :) αλλά δεν πειραζει όλα είναι δρόμος ... καποια στιγμή κατακάθονται τα ιζήματα και ερχεται στην επιφανεια ότι καλό εχουμε και αυτο αρκεί...ίσως καποιες φορές αργή...αλλά οκ. Και ιδικά τώρα που γράφω τον καινούργιο δίσκο...εδώ να δεις κολλήματα..... πο πο... ποιος preamp είναι καλύτερος πιο mic, ποιος ενισχυτής πια κιθάρα...μαρτύριο....
messalion Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 Στο βιντεο στην Πατρα εισαι εκει που παιζεις με τον φιλο μου τον μπασιστα απο το Music station ? :D :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
oregon Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2013 ναι εκείνο το live ήταν στο φεστιβάλ πατρας με τον Αλέξη...ΑΡΧΟΝΤΑΣ :)
oregon Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Tune up-Miles Davis. κακος ηχος αλλα εχει πλακα κανα δυο σημεια...
darshan Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 εξαιρετικά όλα τα βιντεάκια, με άποψη και ποικιλομορφία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση