solega Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Ξυπνω το πρωι....ανοιγω το fb και πεφτω σε αυτο.... μιλαμε τετοια αποθεωση δε την ειχε ΠΟΤΕ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Φωναρα ο Κωστακης....Εχω ριξει γκομενες εγω με τα τραγουδια του πιτσιρικας που το μονο σεξουαλικο που ειχαμε ηταν το......"Σωπα ρε μαλακα.....της επιασες το χερι?" ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Επ' ευκαιριας ηθελα να πω οτι μαλλον δεν ειναι σωστο να κρινουμε την μουσικη "αξια" καποιου απο τα χιτακια του. Χθες συγκεκριμενα ηχογραφουσα σε ενα στουντιο και στο τελος μου βαζει ο ηχοληπτης 3 τραγουδια ηχογραφημενα απο καποιον που τραγουδαει και παιζει ακουστκη κιθαρα (live take σαν demo) Επαθα την πλακα μου. Αγγλικος στιχος, συνθεση "αντε γεια", φωνη χροια και κουρδισμα παλι "αντε γεια". Ρωτα ποιος ειναι? Σαββιδακης μου λεει. Ντοοιιινννν Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι Σπύρο, αλλά δυστυχώς τα χιτάκια τους φτάνουν στα αυτιά μας... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι Σπύρο, αλλά δυστυχώς τα χιτάκια τους φτάνουν στα αυτιά μας... Και που ειναι το κακο ? Παιξε και εσυ του Αιγαιου τα blues να βρεις την υγεια σου :D :D :D Επ' ευκαιριας ηθελα να πω οτι μαλλον δεν ειναι σωστο να κρινουμε την μουσικη "αξια" καποιου απο τα χιτακια του. Χθες συγκεκριμενα ηχογραφουσα σε ενα στουντιο και στο τελος μου βαζει ο ηχοληπτης 3 τραγουδια ηχογραφημενα απο καποιον που τραγουδαει και παιζει ακουστκη κιθαρα (live take σαν demo) Επαθα την πλακα μου. Αγγλικος στιχος, συνθεση "αντε γεια", φωνη χροια και κουρδισμα παλι "αντε γεια". Ρωτα ποιος ειναι? Σαββιδακης μου λεει. Ντοοιιινννν Την εχω παθει και εγω ετσι με Ενδελεχεια και Μητσοτακη...... ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 ??? ??? ??? ??? Όχι μόνο τον θυμούνται αλλά τον αποθέωνουν κιόλας; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Επ' ευκαιριας ηθελα να πω οτι μαλλον δεν ειναι σωστο να κρινουμε την μουσικη "αξια" καποιου απο τα χιτακια του. Διαφωνώ αγαπητέ Σπύρο. Ο καθένας κρίνεται σύμφωνα με αυτό που αποφασίζει να παρουσιάσει δημοσίως. Αλλιώς δε θα έπρεπε να κρίνουμε κανέναν ποτέ (ούτε αρνητικά, ούτε θετικά) βάσει του ενδεχομένου στις ιδιωτικές του στιγμές να είναι "αλλιώς". Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Διαφωνώ αγαπητέ Σπύρο. Ο καθένας κρίνεται σύμφωνα με αυτό που αποφασίζει να παρουσιάσει δημοσίως. Αλλιώς δε θα έπρεπε να κρίνουμε κανέναν ποτέ (ούτε αρνητικά, ούτε θετικά) βάσει του ενδεχομένου στις ιδιωτικές του στιγμές να είναι "αλλιώς". Για αυτο και ειπα να του πει, να τα δωσει σε κανα αμερικανο τα κομματια να γινουν χιτ (εκει που πρεπει - αφου εδω θα τα ακουγε μονος του) και μετα να βγει δω να τα παιζει ως "ο συνθετης των μεγαλων επιτυχιων του ταδε αμερικανου", να τα 'κονομαει, να τον σεβονται και να τον παραδεχονται κι ολοι και να ξεχασουν και "το κοριτσι μου κοιμαται". ;) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Εμένα πάντως μου αρέσει ο Κωστής ο Μπίγαλης... Ειδικά η "Μελισσούλα" είναι λατρεμένο κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση