cos_dr Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 εμένα ρωτάς? αμα δεν ξερεις εσυ, ποιος να ξέρει. Δεν θα υπαρχει τοτε. χαχα Παντως πρεπει αν φτιαχτει να προβλεψει οτι τα ποδια πρεπει να ειναι μαζεμενα οποτε θα εξεχουν τα γονατα. Αυτη ειναι η σωστη θεση μη επιβαρυνσης, περαν απο τα πληκτρα βοηθαει θεαματικά στην ανάρρωση απο μυίτιδες, οσφυαλγιες και αυχεναλγιες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 ....τα βάζεις στην μπάρα αντί για τα βάρη.Ξαπλώνεις και αρχίζεις τις άρσεις.Matzoreminoriκές ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 προσεξτε τη σταση σας στις αρσεις θανατου. Το νου σας και στο ζυγι για τα καρπουζια . Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Παντως πρεπει αν φτιαχτει να προβλεψει οτι τα ποδια πρεπει να ειναι μαζεμενα οποτε θα εξεχουν τα γονατα. Αυτη ειναι η σωστη θεση μη επιβαρυνσης, περαν απο τα πληκτρα βοηθαει θεαματικά στην ανάρρωση απο μυίτιδες, οσφυαλγιες και αυχεναλγιες.Διαφωνώ, θα πρέπει να έχει σχετική άπλα, μπορεί να θες να τεντωθείς ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satori Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Ninja με έπεισες! Θα προχωρήσω με την QL-642. Όσο για το ξαπλωτό.. δεν χρειάζεται βάση ρε παιδιά! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Eγω παντως οταν παιζω ξαπλωτος στο σπιτι χρησιμοποιώ αυτή την ανέξοδη λυση. Uploaded with ImageShack.us τωρα για ξαπλωτός live δεν εχω σκεφτει κατι αναλογο, αλλα που θα μου πάει.... ;D ;D Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Eγω παντως οταν παιζω ξαπλωτος στο σπιτι χρησιμοποιώ αυτή την ανέξοδη λυση. Uploaded with ImageShack.us τωρα για ξαπλωτός live δεν εχω σκεφτει κατι αναλογο, αλλα που θα μου πάει.... ;D ;D ;D :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση