Satori Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω μια ψηλή βάση για πλήκτρα, για να μπορώ να παίζω άνετα όρθιος. Έχω περάσει από αρκετά μαγαζιά στην Αθήνα (4-5) κι όσες είχαν, δεν έφταναν στο επιθυμητό ύψος. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο (για 2 πλήκτρα κιόλας), θα του ήμουν ευγνώμων! Για περισσότερες λεπτομέρειες... Θα ήθελα κάποια που να έχει μίνιμουμ απόσταση από το δάπεδο μέχρι τη βάση του πρώτου οργάνου 95+cm. Έχω βρει την Quiklok Z-72 που είναι ότι πρέπει, αλλά θα προτιμούσα να αποφύγω να δώσω 150€-200€ για παραγγελία από το εξωτερικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σταύρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Θα ήθελα κάποια που να έχει μίνιμουμ απόσταση από το δάπεδο μέχρι τη βάση του πρώτου οργάνου 95+cm. Πολυ ψηλα ρε φιλε, γιατι τοσο πολυ? Τελος παντων, κοιτα την QUIKLOK QL-642: Θα την βρεις στον Ριχαρδο στα 108€. http://alturl.com/gjq6s Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Ape hanger style δεν έχει ρε παιδιά που θέλω εγώ? χααχ παντως αυτη την εχω μπανισει κι εγω του Ριχαρδου, θα την παρω γιατι θελω αλλαγή. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satori Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση Waterfall. Δεν είμαι πανύψηλος (1.84), αλλά θέλω οι βραχίονες να είναι παράλληλα με το έδαφος και να μη σκύβω μπροστά (και για να βολεύομαι αλλά και για τη μέση). Μια χαρά το ύψος της QL-642. To μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως δεν είναι σταθερή για 2 πλήκτρα στο μάξιμουμ ύψος των 96,4cm που θα την έβαζα. Θα την τσεκάρω σίγουρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Μήπως αυτή είναι καλύτερη ? ::) http://alturl.com/4rupz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satori Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Μήπως αυτή είναι καλύτερη ? ::) http://alturl.com/4rupz Φαίνεται πολύ πιο σταθερή αλλά βαριά (10 kg λέει) και δύσκολη για μεταφορά. Ίσως να βολεύει κάποιον με 3 όργανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Ποιά όργανα θα βάλεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Painer_AD Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, την περίπτωση να την εχεις πιο χαμηλα κ να βάλεις πανω το flight case σου (αν εχεις) πως την βλεπεις ; ;) Everybody lies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, την περίπτωση να την εχεις πιο χαμηλα κ να βάλεις πανω το flight case σου (αν εχεις) πως την βλεπεις ; ;) Και τα πεντάλ που θα τα βάλει; ή ΔΕΝ έχει πεντάλ; Άσε να μας πει πρώτα τι όργανα θέλει να βάλει πάνω στη βάση, τα βλέπω επικίνδυνα τα πράγματα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Painer_AD Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Εννοω να εχει την flight case κλειστη κανονικα κ απο πανω να βαλει το όργανο. Everybody lies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση