Stel Andre Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα στο φορουμ! Προσφατα εκανα ενα γρηγορο jam με το φιλο μου και σουπερ κιθαριστα Στελιο Σφικακη. Ελπιζω να σας αρεσει! Αν θελετε καντε Subscribe στα καναλια μας στο Youtube! Ευχαριστω! http://www.youtube.com/watch?v=5ISst6IHQyM&feature=youtu.be My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Ωραίο Στέλιο! Μπράβο και στους δύο! :) Αυτή τη φορά μου άρεσε και ο ήχος. Με τι εξοπλισμό ηχογράφησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Μπράβο παιδιά,ωραίο και ευχάριστο κομματάκι :) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω παιδες! Αυτη τη φορα δε χρησιμοποιησα την δικη μου καρτα ηχου η οποια ειναι off, αλλα χρησιμοποιησα μια αλλη καλυτερη που εχω. Παλι με guitar rig εγραψα. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnfox07 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίο!! :) Τι κιθαρα ειναι αυτη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Τι κιθαρα ειναι αυτη ? Είναι μια Music Man JP6, signature μοντέλο του John Petrucci. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 εμενα για να ειμαι ειλικρινης,ο κρητικος με αγχωσε λιγο! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnfox07 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω geodimtri! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω geodimtri! Να 'σαι καλά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Το βιντεο μου το βγαζει απορρητο. Προφανως εσεις το ειδατε κανονικα? MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση