Kithagoras Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά θέλω να ρωτήσω..πως μπορώ να φέρω μια κιθάρα απο Αμερική με το λιγότερο δυνατό κόστος τελωνείου? Τι πρέπει να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνεις το φόρουμ για αμερική κιθάρα τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Η αγοράζεις την φθηνότερη κιθάρα... ;D https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 http://www.noiz.gr/index.php?topic=170293.0 EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 πας αμερικη αεροπορικώς....διαλεγεις κιθαρα και την φερνεις μαζι σου στο αεροπλανο χωρις να πληρωσεις τελωνείο :P www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 http://www.noiz.gr/index.php?topic=170293.0 Και http://www.noiz.gr/index.php?topic=183940.0 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα. τις προαλλες παρηγγειλα ενα guitar body (used) απο Αμερικη (99 usd) κ ειπα στον πωλητη να το στειλει με usps...μου ειπε ok τον πληρωσα κ προχωρησε η διαδικασια....μεχρι προχθες που τσεκαρα το tracking μου εβγαζε αυτα: Shipped from US Shipping Center to International Destination Oct-26-13, 16:57 PM, Erlanger Customs Documentation and Labeling Oct-26-13, 14:05 PM, Erlanger Arrived at US shipping Center Oct-25-13, 13:49 PM, ERLANGER, KY 41018 In Transit-Processed through USPS Sort Facility Oct-25-13, 12:51 PM, CINCINNATI, OH 45235 In Transit-Processed at USPS Origin Sort Facility Oct-22-13, 01:06 AM, BELL GARDENS, CA 90201 In Transit-Accepted at USPS Origin Sort Facility Oct-21-13, 23:51 PM, COSTA MESA, CA 92627 Σημερα που ξανατσεκαρα μου εβγαλε αυτο: This shipment has been transferred to International Mail Logistics for delivery to the final destination # με ενα tracking numb το οποιο οταν το παταω με οδηγει σ αυτο στην φωτο: Αλλαξανε ερημην μου το κουριερ?κ γιατι? ] Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα. τις προαλλες παρηγγειλα ενα guitar body (used) απο Αμερικη (99 usd) κ ειπα στον πωλητη να το στειλει με usps... Αν είναι τα κωλoπαιδα του stratosphere και το έβαλαν ερήμην σου σε UPS, καλά ξεμπερδέματα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Αν είναι τα κωλoπαιδα του stratosphere και το έβαλαν ερήμην σου σε UPS, καλά ξεμπερδέματα. οχι δεν ειναι αυτοι...αλλιως λεγεται ο τυπος . εχει ξανασυμβει σε κανεναν αλλον? εγω ψωνιζω απο το 09 στο ebay,αλλα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Κι εγώ από το 2000 αλλά από ότι καταλαβαίνω τελευταία, το λεκτικό USPS express το βάζουν by default και από κει και πέρα τα δίνουν σε όποιον courier έχουν σύμβαση. Καθότι οι κάφροι δεν καταλαβαίνουν ότι για εμάς έχει τεράστια διαφορά η επιλογή courier (USPS ή UPS). Μακάρι να κάνω λάθος.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση