Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Ολη την εβδομαδα εχω κολλησει με King Tubby & the Aggrovators οποτε επηρεαστηκα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frail Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Καμια σχεση με οτι ακουω αλλα μ αρεσε και εχεις εντυπωσιακα ωραιο ηχο στα αυτια μου, οπως και στα υπολοιπα ! 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Ωραια επιρεαστηκες ;) ωραιο και ευχαριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Ωραιο! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Καλό είναι. Ο δε ήχος του κούτσουρου μου άρεσε πολύ. Με ποια απ' όλες το έγραψες; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Καλό είναι. Ο δε ήχος του κούτσουρου μου άρεσε πολύ. Με ποια απ' όλες το έγραψες; Μπασο ενα εχω το Fender STING Signature.Κιθαρα ειναι μια νεοαποκτηθησα Classic Player Jazzmaster....καρφι στον AC4 hw στο high gain mode του . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Κιθαρα ειναι μια νεοαποκτηθησα Classic Player Jazzmaster....καρφι στον AC4 hw στο high gain mode του . Μπα... μπα...μπα... Με εξέπληξες, όχι τέλε; Πάντως ακούγεται πολύ ωραία (καλορίζικη). all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Nice indeed. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Νίκο είναι από τα ωραιότερα κομμάτια σου που έχω ακούσει. Well done! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση