kosh Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Έπεσε στα χέρια μου ένα kawai cn370 ηλεκτρικό πιάνο τύπου clavinova. Ένα πλήκτρο έκανε έναν ενοχλητικό ήχο στο πάτημα, επομένως άνοιξα το αποσυναρμολόγησα, έβγαλα το πλήκτρο και το καθάρισα εκεί που έκανε επαφή με το μηχανισμό με το σφυράκι γιατί είχε μια κολλώδη ουσία. Το πρόβλημα αυτό λύθηκε αλλά δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα άλλο: Όταν πατάω το συγκεκριμένο πλήκτρο τις κάποιες φορές ο ήχος βγαίνει κανονικά και κάποιες φορές πνιγμένος. Έχετε κάποια συμβουλή πριν το ξαναλύσω για το τι να κοιτάξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Έχετε κάποια συμβουλή πριν το ξαναλύσω για το τι να κοιτάξω? Ναι: να μην το ξαναλυσεις και να το πας σε καποιον τεχνικο να στο κοιταξει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Και πόσο λες να κοστίσει, (τάξη μεγέθους); Έχεις να προτείνεις κάποιον σε Θεσσαλονίκη, Κατερίνη η Λάρισα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Ιδεα δεν εχω, κανε λιγο υπομονη και θα σου απαντησει καποιος αλλος που ειναι απο τα μερη αυτα. Απλα εσυ μη το πειραζεις γιατι μπορει να του προξενησεις περισσοτερη ξημια απ'οτι εχει τωρα. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2013 Τελικά δεν κρατήθηκα ;D. Ένα αυτοκόλητο λαστιχάκι που στην επαφή πλήκτρο-βάση σφυράκι είχε αποκτήσει βαθούλωμα απο δική μου υπαιτιότητα. Του άλλαξα φορά αφού είναι συμμετρικό, και τώρα είναι δουλεύει τέλεια. Στάθηκα τυχερός :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση