fm Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 σορρυ για το ακυρο αλλα το silicon νομιζω οτι σημαινει πυριτιο και οχι σιλικονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
P.Sotiropoulos Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2013 σορρυ για το ακυρο αλλα το silicon νομιζω οτι σημαινει πυριτιο και οχι σιλικονη. Εχεις απολυτο δικιο λαθος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Αυτο που ανέφερα παραπάνω βασίζεται σε πειράματα και τεστ με εξοπλισμό εργαστηρίου (παλμογράφο) και οχι απαραιτητα στην κιθαριστικη εμπειρια και στο αυτι μου. Μπορουμε αν θες να βαλουμε και τα δυο πεταλια πάνω σε παλμογραφο και επειτα να παραθεσουμε τα αποτελεσματα με γραφικές στο forum. Σε ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά δεν με ενδιαφέρει... είναι καθαρά ένα κομμάτι της μουσικής τεχνολογίας που αποδεικνύει κατ' εξοχήν την αξία του στο "γήπεδο" και όχι στο εργαστήριο. Να μου πεις να μετρήσουμε noise floor από ένα μικρόφωνο, ευαισθησίες, εμπεδήσεις κλπ. να πω oκ, αλλά την... εργαστηριακή ανάλυση ενός treble booster την θεωρώ παντελώς άχρηστη (θηλυκά πάντα). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση