Προς το περιεχόμενο

Νέο stage πιάνο!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

2008-NL-300x214.jpg

Πες καλύτερα οτι θα κλαιει σαν μωρο  ;D ;D ;D

Είδα και το Yamaha...

και η αλήθεια ειναι οτι το Clavia είναι καλύτερο στα δάχτυλά μου. Κάτι που του μοιάζει είναι το  YAMAHA YDP-S51B στα 1000+€. Το P105 δεν φάνηκε τόσο "πιάνο" ίσως, αν και έχει πολύ περισσότερα μπλιμπλίκια, εφ'όσον βρίσκω το άλλο demo με 2 χρόνια εγγύηση στα 500€, τότε μάλλον η απόφαση μου θα είναι για το Clavia. Θα περιμένω και την δασκάλα να το δει.

To Korg SP250 δεν υπάρχει πουθενά, μονάχα το 280.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Korg SP250 δεν υπάρχει πουθενά, μονάχα το 280.

Θες να περάσεις αύριο από το σπίτι μου να το παίξεις; Αν σου αρέσει περισσότερο από το Casio, το παίρνεις από thomann άφοβα, αλλιώς Casio, που είναι και φθηνότερο.

Θα με βρίσετε το ξέρω, ΑΛΛΑ.... μετά από μια κουβέντα με το "κορίτσι", με έπεισε οτι καθώς στο προσεχώς μέλλον ίσως να έρθει στην οικογένεια κάποιο balidorόπαιδο, δεν θα έχουμε πιθανότατα την δυνατότητα για ακόμη καλύτερο πιάνο, με έπεισε να ανεβάσουμε λίγο τον πήχη (αφού της έδειξα πρώτα το kuzweil) .... ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ:

Kurzweil SP4 - 8

http://www.thomann.de/gr/kurzweil_sp4_8.htm

ή

Privia PX-5S pro

(το οποίο δεν το βλέπω στην ελληνική αγορά...)

http://www.thomann.de/gr/casio_px_5s_privia_pro.htm

Βέβαια, πάνω τους δεν έχουν ηχεία και θα πρέπει μάλλον να βρω μια λύση γι αυτό.

Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις;

Σας έχω τρελάνει, το ξέρω... άλλα είναι μεγάλη η αγορά και δεν έχω ακόμη τόσο μεγάλη εμπειρία!!!!

• Guru

Αφού ανέβηκες σε budget μπορείς να ανέβεις και κατηγορία. Τώρα κοιτάς και άλλα πράγματα - και άλλες μάρκες  ;)

• Guru

..... ΑΛΛΑ.... μετά από μια κουβέντα με το "κορίτσι", με έπεισε οτι καθώς στο προσεχώς μέλλον ίσως να έρθει στην οικογένεια κάποιο balidorόπαιδο.....

Αυτά είναι. Τι να συζητάμε τώρα...

Αυτά είναι. Τι να συζητάμε τώρα...

Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα... γι αυτο κοιτάμε τέτοιες εποχές να κάνουμε όσο ποιο σωστές κινήσεις μπορούμε. Γι αυτό άλλωστε σας κάνω και τόσες ερωτήσεις!!!

Μπαίνει στο παιχνίδι οτιδήποτε στα 1.000€ με 1.100€.

Απλά το PX-5S σκέφτηκα ότι είναι μοντέλο μερικών μηνών... έχει ένα σωρό features, τρελούς ήχους, programmable μέχρι αηδίας και πιστεύω ότι το κλαβιέ του θα είναι σωστό!

Θεωρείται το flagship της Casio στα stage pianos, κι έχει πολύ καλά reviews στα internetς κι έχει και το παρακάτω σηματάκι που δεν ξέρω τι σημαίνει.

namm13_keyboard.png

8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου