Consigliere089 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας! Σκέπτομαι να κάνω μία αναβάθμιση, αλλάζοντας τις λάμπες τις προενισχυτής σε έναν Framus Cobra. Οι θέσεις έχουν ως εξής σύμφωνα με το manual V1 ECC 83 selected - Input / Clean EQ V2 ECC 83 selected - First and second distortion levels V3 ECC 83 selected - Third distortion level / Crunch & Lead EQ V4 ECC 83 standard - Effects path (buffer) V5 ECC 83 standard - Phase reverse stage Αυτή τη στιγμή έχω στην κατοχή μου: Δύο Sovtek 12AX7 WB, δύο JJ ECC83s/12AX7 και τρεις Electro harmonix 12ax7 Τωρα θά ήθελα να μου πείτε Α) τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό που θα μπορούσα να κάνω με αυτές που έχω τώρα και Β) τον καλύτερο συνδυασμό να αγόραζα κάποιες άλλες (Στον τελικό φοράω τέσσερις JJ EL34 με το εργοστασιακό bias 25 με 27 μΑ αλλαγμένες πρίν περίπου τρεις μήνες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Πες μας και τι ακριβως θελεις να πετυχεις... Η τι σου λειπει απο τον ηχο σου τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Consigliere089 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Θέλω να πετύχω modern high gain fat γεμάτο σφιχτό και καθαρό ήχο με πλούσιες αρμόνικες όσο το δυνατόν καλύτερο δυνατό σημείο. To αποτέλεσμα με ικανοποιεί πλήρως όπως έχει.. χεχε ;D άλλα ψάχνομαι για πειραματισμό περισσότερο.. Με λίγα λογία το καλό να γίνει ακόμα καλύτερο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Aπο budget πως παμε...??? Γιατι πρεπει να διωξεις αρκετες JJ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Consigliere089 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Αν εννοείς τις JJ το ξέρω δεν είναι και ότι καλύτερο.. Πρότεινε μου εσύ ανεξαρτήτους budget που να μπορείς εύκολα να βρεις (μη μου πεις τίποτα "άκυρες" και δυσεύρετες που να κοστίζουν πανω απο χιλιάρικο :P γιατί κάτι πήρε το μάτι μου με μια αναζήτηση στο google). Πες μου τις προτάσεις σου αν θες, από αυτές που έχεις ακούσει από κοντά και έχεις γνώμη πάνω κάτω τη παίζει.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Οι ΕΗ που έχεις είναι μπασαριστές, θα σου δώσουν παραπάνω όγκο από τις jj που είναι μεσαίες. Πρότασή μου να βρεις telefunken ribbed plate για να έχεις 12ax7 για μια ζωή και για να πάρεις ποιοτικό ήχο από τις λάμπες σου. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Consigliere089 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου harry, σε ποιες θέσεις από v1,2,3,4,5 θα μπουν αν είναι οι telefunken ribbed plate? Πχ. στην θέση V2 και V3 ή παντού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Στις θέσεις distortion θα έβαζα 2 telefunken και στις υπόλοιπες, τις 3 ΕΗ. Ιδανικά, θα τις άλλαζα όλες βεβαίως με telefunken. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση