Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Όπως ο ανωτέρω! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Όπως ο ανωτέρω! Οh yes! +1 Stevie Ray Vaughanιάζεις και αυτό είναι πάντα καλό!!! :)αυλωτικό ριφφ -ας μου επιτραπεί η έκφρασις :o :o :o ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2013 Ωραιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2013 Οh yes! +1 Stevie Ray Vaughanιάζεις Τα κάτωθι είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις και επουδενί επέχουν θέση κριτικού τέχνης ;D ;D ;D Ο Στήβης για πολλούς είναι πολλάν για μένα ουτιδανός,σαν τις συνθέσεις του και συμφωνώ πως αυτό που ακούω, του μοιάζει. Πέραν αυτού κλασσικός μοναδικά παιγμένος ήχος Στρατ, όπως ;Dμόνο εσύ μπορείς να καταφέρεις. Αν για κάποιο λόγο μου επιτρεπόταν να αλλάξω προς το καλύτερο αυτόν τον άσΘμα, θα έβαζα έναν πουλί τολμηρό μπασίστα, ένα πιο βαθύ στο σκάσιμο ταμπούρο και έναν αργόσυρτο κιθαρίστα στα ρυθμικά να σου συμαζεύει την άκρατη ποζεριά των 80's. Με τον απαραίτητο σεβασμό προς το πρόσωπό σου και τη γνωστή μου γκρίνια προς κάθε τι του είδους ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2013 Να 'στε καλά κύριοι. Με σκλαβώνετε. να σου συμαζεύει την άκρατη ποζεριά των 80's Ότι δε σου αρέσει ο SRV, άντε να το καταπιούμε φίλος. Αλλά να μου προσάπτεις ποζεριά (και 80's μάλιστα, μπλιαχ) παραπάει. Θα τιμωρηθείς με δύωρο σόλο τσάμικο σε λύδιο ύφεση εφτά. ;D ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση