gregg Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2013 Χαιρετω και παλι το forum! Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα τραγουδι που ολοκληρωθηκε τις τελευταιες μερες. Καλη ακροαση και τα σχολια σας παντα καλοδεχουμενα! https://app.box.com/s/6ona5b91ewfzzpl4uim0 :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drstrat Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο Γρηγόρη, πολύ ωραίο το κομμάτι! (όπως και όσα άλλα έχεις ποστάρει) Ωραίες οι κιθάρες, ωραία η φωνή και οι στίχοι. Θυμίζει σαφώς SRV (πολυαγαπημένος μου) και το ρυθμικό και το σολιστικό. Όπως είχε σχολιάσει κάποιος σε παλότερη ανάρτησή σου, "the kid has got the blues"! Όντως, το κατέχεις πολύ καλά. Και πάλι μπράβο! Long live R'n'R! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Γρηγόρη συγχαρητήρια, είναι εξαιρετικό! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ενδιαφέρον και άρτια εκτελεσμένο... Lead κιθάρες επιπέδου. Αξιοπρεπέστατα φωνητικά. Σε προτιμώ όμως σε πιο δυναμικές μουσικές,το παραδέχομαι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο σου shuffle,απ'οσα εχω ακουσει. Μ'αρεσει και το ωραιο Earl παιξιμο σου,τον"εχεις" τον Ronnie! Η φωνη νομιζω πρεπει να ειναι πιο ψηλα γιατι τραγουδας πια πολυ καλα. Κι επειδη η χροια σου ειναι χαρακτηριστικη θα δωσει ακομα περισσοτερο στα κομματια. Cool! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ηχάρα στο κούτσουρο ;D 8) Το παίξιμο στα γνωστά υψηλά standards. ΥΓ: Νομίζω ότι ο gvour έχει δίκιο. Πιο ψηλά θα βγάλεις το «γρέζι» της φωνής σου. Όχι όμως αυτό που άκουσα δεν ήταν καλό. ΥΓ1: Για πάρτη σου μέχρι και... blues θα έπαιζα ;D ;D ;D Άξιος 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εξαιρετικο κομματι απο ολες τις πλευρες . ;) Respect !!!! Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2013 Να'στε καλα παιδες! Σας ευχαριστω για τα σχολια σας. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2013 Κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο σου shuffle,απ'οσα εχω ακουσει. +1 Και αφού θα έψηνες και τον Τέρυ να παίξει μπλουζ, έχεις πετύχει, τελεία! :) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύχρονος και πάντα τέτοια ντουντ :) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση