Johnny.T Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι για να το σπάσουμε λίγο,ούτως η άλλως είναι Παρασκευή. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω δει πολλά videos της κοπέλας αυτής και έχω μια απορία ρε παιδιά...Παίζει κιθάρα είπαμε;Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με τους 2 humbuckers! ;D ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Και τι ΗUMBUCERS,είναι αυτό που λέμε ,έχει το πακέτο ή το παέχει θα έλεγα.Πολύ ωραίο κοριτσάκι και τα λέει και τα παίζει μια χαρά.θα της γράψω δίσκο τελείωσε. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Παίζει και xendrix ναουμ.Αμ πως If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 :o (Τα'σπασε με τον Hendrix!) Κ γω δε θυμαμαι τι οργανο παιζει, κιθαρα νομιζω. Ας το δει καποιος πιο ψυχραιμος κ ας το ποσταρει εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 θα της γράψω δίσκο τελείωσε. Γιατί ρε Johnny να της γράψεις δίσκο? Πάρ' την μια μέρα, κατεβείτε Αθήνα κέντρο, και βάλ' την να τραγουδήσει με την ίδια αμφίεση. Θα χεστείτε στο χρήμα σου λέω. Και θα βάζει τα πενηντάρικα ανάμεσα στους Humbuckers, της κακομοίρας θα γενεί. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί ρε Johnny να της γράψεις δίσκο? Πάρ' την μια μέρα, κατεβείτε Αθήνα κέντρο, και βάλ' την να τραγουδήσει με την ίδια αμφίεση. Θα χεστείτε στο χρήμα σου λέω. Και θα βάζει τα πενηντάρικα ανάμεσα στους Humbuckers, της κακομοίρας θα γενεί. Ασε φουζιον να φαντασιόνομαι τον κολασμένο δεσμό μεταξύ τιποτένιου συνθέτη και μου....ρας τραγουδιάρας.Το'χω άχτι. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ασε φουζιον να φαντασιόνομαι τον κολασμένο δεσμό μεταξύ τιποτένιου συνθέτη και μου....ρας τραγουδιάρας.Το'χω άχτι. Σε καταλαβαίνω. Εγώ έκανα πρόβες σπίτι μου (στην φαντασία μου) μ' αυτήν, αλλά μ' άφησε και πήγε στο L.A. ;D ;D ;D Μεγαλοπιάστηκε βλέπεις. :D Εκεί έπαιξε με τους Gamalon (Γ@μ@ άλλον δηλαδής ;D ;D ;D). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2013 Παίζει και xendrix ναουμ.Αμ πως Είπε "squeeze me while I kiss the sky" ή λάθος κατάλαβα μέσα στην παραζάλη μου;;; ??? Βοηθάτε ρε χάνομαι... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2013 Johnny.T δεν σε ξαναμιλάω, χθες το βράδυ εξαιτίας σου κοιμήθηκα στο σαλόνι. Εκεί που το έβλεπα-άκουγα, σκύβει η γυναίκα μου πάνω απ'τό λάπτοπ, το βλέπει και αρχίζει: αυτό είναι το σάιτ μουσικών που μπαίνεις κάθε μέρα?, να το χαίρεσαι!, ωραίο σάιτ!, σαν δε ντρέπεσαι! κ.τ.λ. κ.τ.λ. :'( . Παρεμπιπτόντως, επειδή είμαι ωραίο "παιδί" (κούκλος) με ζηλεύει λιγουλάκι :-X Υ.Γ. Ωραίοι Humbuckers ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση