Προς το περιεχόμενο

MIAD Audio - LCPQ4040

warpie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή ποτέ δεν ήμουν καλός στο να "παινεύω το σπίτι μου" μπαίνω απευθείας στο ψητό  :)

LCPQ 4040 - All Discrete 4 Band EQ

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει κάποιες πληροφορίες εδώ

Περισσότερες λεπτομέρειες στο website που θα είναι online σχετικά σύντομα.

Feel free to like/ hate/ contact/ ignore/ etc..

ΥΓ. νομίζω ότι αυτό είναι το καταλληλότερο φόρουμ αλλά αν κάνω λάθος ας το αλλάξει κάποιος μοντ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες αργότερα...

Ενα μικρο update γιατι ξερω οτι δε μπορειτε να κοιμηθειτε τα βραδια απ' την αγωνια...  ;D

Μολις ελαβα το review απ'το μεγαλυτερο Πολωνικο περιοδικο μουσικης τεχνολογιας. To review εγινε απ'τον αρχισυντακτη του περιοδικου. Δε μπορω ακομα να πω πολλα αφου το τευχος θα κυκλοφορησει σε μια εβδομαδα αλλα η τελευταια παραγραφος εχει ως εξης (μεταφρασμενη στα Αγγλικα):

For those seeking the highest class EQ, LCPQ 4040 is a device that it is necessary to try out. It could be the missing link in the signal path, which will make the processed signal significantly improve the sound. In such tracks as the bass drum, the snare drum, bass, guitar or vocal EQ it can do things practically impossible for plugins... According to me LCPQ 40404 is one of the most interesting equalizers of this type currently available on the market.

Περισσοτερες πληροφοριες και το λινκ με ολοκληρο το review προσεχως...  :)

• 4 μήνες αργότερα...

"Ξεθαβω" το θρεντ για να ενημερωσω οτι η KMR Audio ειναι πλεον ο αντιπροσωπος στην Αγγλια και εχουν το EQ στο demo room. Οποτε αν καποιος απο τους φιλους του noiz βρισκεται στην Αγγλια και θα ηθελε να το δοκιμασει, ας επικοινωνησει μαζι μου.

Παραθετω και ενα feedback που ελαβα απο τους ανθρωπους της KMR που δοκιμαζουν τα μηχανηματα πριν αποφασισουν αν θα αναλαβουν το distribution ενος προϊοντος.

"I’ve been testing your EQ’s this week, and they’re very impressive. Obviously the first experiment I did was to place them over a mix buss, or mix which I had just finished, to see what enhancement could be made, and I think the Mids and Top end are really excellent.

A/B ing between *-******* and *** EQ’s and your unit was very musical but also a precise controlled sound.

Being a fan of precise musical EQ’s rather than say a vibey 550A / 1073 etc, I think there is a gap for a high quality, mix, and mastering 4Band passive EQ, so your product may be just what some clients may be after.

I did notice that even running audio through the unit, with all the frequencies bypassed I could hear the Carnhill’s adding their nice little “weight” to the sound, which is always good."

Και μια εβδομαδα αργοτερα…

"I’ve been testing and using them some more since my last email, and I think they’re very good!"

Σε λιγο καιρο θα εχω περισσοτερα νεα και για αλλες χωρες της Ευρωπης, ξεκινωντας απο Γερμανια.

(Αν καποιος ενδιαφερεται να μαθει με πια EQs εκανε το A/B ας μου στειλει ενα πμ, μιας και δε θα ηθελα να το γραψω εδω.)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου