Προς το περιεχόμενο

Σεμινάρια ηχοληψιας.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά είμαι καινούργιος στο site.... Δεν ξάρω αν είναι σωστή η ερώτηση που θα παραθέσω εδώ...Αν δεν είναι παρακαλώ διορθώστε με.... Ασχολούμαι με την μουσική αρκετά χρόνια....Παίζω κιθάρα και έχω φτιάξει και ένα μικρό home στουντιάκι για την πάρτη μου. Αλλα επειδή μου αρέσει πολύ η ηχοληψία σκέφτηκα να παώ σε μια σχολή αλλά δεν θέλω να σπουδάσω 2 χρόνια σε μια σχολή ΙΕΚ κλπ.... Απλά θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα έτσι ώστε να μπορώ να μιξάρω καλά και γενικά να αποκτήσω σωστή γνωση γύρω από το αντικείμενο. Τα βιντεάκια στο you tube βοηθάνε στην αρχή αλλά είναι τόσα πολλά που δεν μπορείς να ξεκινήσεις σωστά με μια σειρά...Έπειτα οι απόψεις είναι τοσες πολλές που στο τέλος σε μπερδεύουν......Ψάχνοντας βρήκα κάποια σεμινάρια http://digisoundstudios.com/Seminaria.html Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά?  Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φίλε

Υπάρχει το www.coursera.org που προσφέρει γενικότερα δωρεάν σεμινάρια online. Δεν θα σου δώσει πτυχίο ή κάποιο πιστοποιητικό αλλά γνώσεις θα πάρεις. Ρίξε μια ματιά στα μαθήματα, εγώ έχω κάνει 1 και μπορώ να σου επιβεβαιώσω οτι είναι δωρεάν (απλά σου στέλνουν κανα 2 mail μετά με προσφορές άν θέλεις να πληρώσεις για πιο advanced, αλλά έχει επιλογή να ξε-γραφτείς από το list).

Ελπίζω να βοήθησα  :)

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

+∞ για το coursera !!!!

Έχω τελειώσει 5-6 σεμινάρια και είμαι στα μισά από 3-4 ακόμα. Σε 2 ασχολήθηκα σοβαρά και πήρα και statement of accomplishment.

Ομολογώ όμως οτι στα 2 "μουσικά" courses που πήρα μέρος(songwriting, beginner guitar) λιιιιιγο απογοητέυτηκα αλλα γενικά το επίπεδο είναι πάρα πολυ καλό!

Ομολογώ όμως οτι στα 2 "μουσικά" courses που πήρα μέρος(songwriting, beginner guitar) λιιιιιγο απογοητέυτηκα αλλα γενικά το επίπεδο είναι πάρα πολυ καλό!

Ναι και εγώ το songwritting πήρα (τρομάρα μου, θέλω να γράψω και τραγούδια)..απίστευτος ο προφέσορας, έτσι? Πολύ μορφή..  :)

Χαχα ναι! Είναι μια μείξη Μίκυ Θεοδωράκη και του παρουσιαστή απο το Top-Gear :)

Με βοήθησε στο να βελτιώσω κανα δυό τραγούδακια που έχουμε στα σκαρία...γιατί ήμεθα και τραγουδοποιοί βεβαίως βεβαίως !!!  ;D ;D ;D

Εγώ παρακολούθησα το "Introduction To Music Production" το οποίο ήταν εξαιρετικό. Μαθαίνεις με απλό τρόπο και κάνεις τα πρώτα βήματα στη μουσική παραγωγή (εκμάθηση βασικών εννοιών που αφορούν τον ήχο, εφφέ, μίξη κ.α.).

Εμένα που ήμουν παντελώς άσχετος με το αντικείμενο με βοήθησε πάρα πολύ.  :)

Βασική προϋπόθεση είναι να γνωρίζεις καλά την αγγλική γλώσσα.  ;)

Εγώ παρακολούθησα το "Introduction To Music Production" το οποίο ήταν εξαιρετικό. Μαθαίνεις με απλό τρόπο και κάνεις τα πρώτα βήματα στη μουσική παραγωγή (εκμάθηση βασικών εννοιών που αφορούν τον ήχο, εφφέ, μίξη κ.α.).

Εμένα που ήμουν παντελώς άσχετος με το αντικείμενο με βοήθησε πάρα πολύ.  :)

Βασική προϋπόθεση είναι να γνωρίζεις καλά την αγγλική γλώσσα.  ;)

Θέλω τόσο πολύ να το παρακολουθήσω αλλά με σταμάτησε το γεγονός οτι ζητάνε να έχεις εγκατεστημένο οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα εκτός του Cubase/Nuendo! Ισχύει οτι ασχολούνται μόνο με τα Ableton,Logic κλπ κλπ?

Θέλω τόσο πολύ να το παρακολουθήσω αλλά με σταμάτησε το γεγονός οτι ζητάνε να έχεις εγκατεστημένο οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα εκτός του Cubase/Nuendo! Ισχύει οτι ασχολούνται μόνο με τα Ableton,Logic κλπ κλπ?

Δεν τίθεται θέμα. Όποιο DAW και να έχεις μια χαρά δουλειά θα κάνεις.

Ο καθηγητής δείχνει τα παραδείγματα σε 4-5 DAW (τα 2 συνήθη βέβαια είναι τα Logic/Ableton)  και μετά μπορείς εσύ να τα εφαρμόσεις σε όποιο DAW έχεις.

Εγώ για παράδειγμα δούλευα τα παραδείγματα σε Cubase. Ούτως ή άλλως τις βασικές λειτουργίες που δείχνει, τις έχουν όλα τα DAW. Απλά πρέπει να τις βρεις.  ;)

Geodimitri μιας και το έχεις κάνει το μάθημα, αυτά που λέει στα προαπαιτούμενα για MIDI tracks τα χρειάζεσαι? Εγώ MIDI keyboard δεν έχω, μόνο κιθάρα..

(είμαι εξαιρετικά καινούργιος στον χώρο της ηχογράφησης, αν ρωτάω βλακεία...καταλαβαίνεις  :) )

Geodimitri μιας και το έχεις κάνει το μάθημα, αυτά που λέει στα προαπαιτούμενα για MIDI tracks τα χρειάζεσαι? Εγώ MIDI keyboard δεν έχω, μόνο κιθάρα..

(είμαι εξαιρετικά καινούργιος στον χώρο της ηχογράφησης, αν ρωτάω βλακεία...καταλαβαίνεις  :) )

Δε θα έχεις κάποιο θέμα. Αυτό το λέει για τα παραδείγματα που γίνονται. Δεν απαιτείται κάποια εργασία που να επιβάλλεται η χρήση τους.

Κι εγώ μόνο κιθάρα έχω.  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου