Προς το περιεχόμενο

Europa (Carlos Santana Cover)

John Goumis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

'Ενα κοβερ-άκι από C. Santana, από ένα cd με 7 τραγούδια που ηχογραφήσαμε για να το στέλνουμε σε μαγαζιά το καλοκαίρι. Τα έχει τα λαθάκια του, το ποστάρω για κουβέντα-να-γίνεται...  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα ειναι φιλτατε λορδε και νομιζω οσο προχωραει το κομματι φαινεται να "λυνεστε"και ανεβαινει το πραγμα.

Εξαλλου για τη δουλεια που το θελατε ειναι επαρκεστατο.

Cool. 8)

Βαλε και κανα αλλο να ακουσουμε.

@gvour ευχαριστώ για τη γνώμη, θα ανεβάσω και τα υπόλοιπα κάποια στιγμη!

@stepar10 εισαι τρελος, χαχαχ, η Ρόδος σε περιμένει πίσω!

Όσον αφορά τον εξοπλισμό, η κιθάρα ηχογραφήθηκε με Bugera V22, χωρις πεταλάκια od/dist. H κιθάρα ήταν μια Epiphone Les Paul. Δεν ήταν δικιά μου, αλλά ενός φίλου-ηχολήπτη που μόλις την είχε αγόρασει και την είχε φέρει μαζί. Εγω είχα μια στρατ, αλλά για το συγκεκριμένο κομμάτι είπα να χρησιμοποιήσω αυτή. Για τα τύμπανα και το μπάσο, δεν θυμάμαι μάρκες-εξοπλισμό...

Μπράβο κι από μένα! Είναι πολύ ωραίο το cover.

Θα μου άρεσε να είχε λίγες παραπάνω "ανάσες" στην αρχή του κομματιού έτσι ώστε να ακούγεται ακόμα πιο ωραία η κιθάρα.  ;)

Πολυ καλο. Αλλα:

Το μισο Europa ειναι η κιθαρα του Santana και το αλλο μισο το Hammond/πληκτρα του μεγαλου Tom Coster, ο οποιος ειναι και co-writer του κομματιου. Βαλτε λοιπον κανα πληκτρο απο πισω γιατι φαινεται οτι κατι του λειπει. ;)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μπράβο κι από μένα! Είναι πολύ ωραίο το cover.

Θα μου άρεσε να είχε λίγες παραπάνω "ανάσες" στην αρχή του κομματιού έτσι ώστε να ακούγεται ακόμα πιο ωραία η κιθάρα.  ;)

Έτσι είναι, ειδικά από τo σημείο που μπαίνει η ''clean'' κιθάρα, στο 1:22, η φράση αυτή έπρεπε να ''τραβιέται'' πιο πολύ, να ανασάνει το κομμάτι. Όπως την παίζει και ο Carlos. Μάλλον η ταχύτητα μας παρέσυρε. Thank you!!  :)

Πολυ καλο. Αλλα:

Το μισο Europa ειναι η κιθαρα του Santana και το αλλο μισο το Hammond/πληκτρα του μεγαλου Tom Coster, ο οποιος ειναι και co-writer του κομματιου. Βαλτε λοιπον κανα πληκτρο απο πισω γιατι φαινεται οτι κατι του λειπει. ;)

Συμφωνώ απόλυτα. Τώρα βέβαια χτύπησες εκεί που πονάει. Μακάρι να είχαμε πλήκτρα, να βάζαμε και από πίσω και απο...μπρος  ;D ...

Έχουμε πολύ καλούς πληκτράδες εδώ, αλλά συνήθως ασχολούνται με άλλα είδη, που είναι πιο επικερδή (και καλά κάνουν τα παιδιά..)

Πάντως ο ήχος του hammond μου ευφραίνει την καρδίαν το ίδιο με μια vintage od/dist κιθάρα...

Ευχαριστώ που το άκουσες και ευχαριστώ και για τα info!!  8)

• Moderator

Πολύ ωραίο παίξιμο Λόρδε,ωραίο feel επίσης!!Συμφωνώ με τον Waterfall-K για τα πλήκτρα,αλλά that's life! ;D

*Ήμουν στο νησί σου τις προάλλες για να γραφτώ στη σχολή Μεσογειακών Σπουδών,αλλά ήρθα αυθημερόν για το πάσο μόνο,καθώς ξαναδίνω!Υπέροχο μέρος η παλιά πόλη!

More is more. Yngwie Malmsteen

Χαίρομαι που σου άρεσε BillTrantos, εύχομαι να ξαναπεράσεις από τα μέρη μας, και πάνω απ'όλα σου εύχομαι να εκπληρώσεις τους στόχους σου, όποιοι και να'ναι αυτοί!

Πολύ καλή προσπάθεια η οποία όμως χρήζει βελτίωσης. Πέρα από τις ανάσες που είπαν και πιο πάνω το κομμάτι θελει αρκετό κομπρεσαρισμα μετά το drive και πάρα πολύ παιχνίδι με το volume της κιθάρας!

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου